5 fontos tudnivaló, ha tengerparti esküvőre vágysz

5 fontos tudnivaló, ha tengerparti esküvőre vágysz
Forrás: QATAR AIRWAYS
2017. szeptember 18.
Szerző: V. Zsófi

Kevés romantikusabb helyszín létezik a boldogító igen kimondására, mint egy tengerpart, de bizony néhány speciális problémával is szembetalálhatod magad!

A cikk támogatója a Qatar Airways

Nem sok olyan nő létezik, aki akár csak egy percig is ne álmodozott volna tengerparti esküvőről, s ha te azon szerencsések közé tartozol, akinek megadatik ez az élmény, akkor mindenképp olvasd el a tanácsainkat!

Ceremónia és/vagy lakodalom

Nem mindegy, hogy magát a házasságkötést vagy a lakodalmat tervezed tengerparton tartani, esetleg mindkettőt. Ugyanis az esemény jellegétől és nagyságától függ, hogy milyen engedélyeket kell beszerezned, ezeket ellenőrizd jó előre a helyi önkormányzatnál! Ne felejts el annak is utánakérdezni, ha valamilyen különleges programot is tervezel, például mécseslampionok levegőbe eresztését vagy éppen tűzijátékot.

Elegancia vagy lazaság

Jó előre találd ki, hogy mennyire szeretnéd lazára venni a figurát és esetleg mezítláb kimondani a boldogító igent, majd takarókon piknikezni, vagy éppen egy elegáns hotel partján esküdnél hagyományos ruhában, aztán pedig előre megtervezett ülésrend mellett költenétek el a vacsorát. Ne felejtsd el ezt közölni a vendégeiddel is!

Időjárás

Tudd meg előre, mely hónapok a legalkalmasabbak időjárás szempontjából az eseményhez. Vannak olyan tengerpartok, ahol egész évben gondolkozhatsz, máshol csupán 2-3 hónap ideális, megint máshol pedig a hurrikán-szezonnal is számolnod kell, így legyen mindig B-terved. Nemcsak az eső lehet az ellenséged egy vízparti esküvőn, hanem az erős szél is, jó ötlet lehet olyan helyszínt választani, amely több lehetőséget is kínál az eskütételre, beleértve egy fedett helyet.

Ruha

Válassz minél könnyedebb anyagból készült, légies darabot, amelyben könnyedén tudsz mozogni, és a cipőd is legyen kényelmes, hiszen nehezített terepen kell majd lépdelned. Fontold meg a színes ruha lehetőségét is, remekül mutathat egy pink vagy kék darab a természetes környezetben. Fátyol tekintetében pedig jusson eszedbe, hogy a szél mozgatni fogja, minél egyszerűbbet választasz, annál jobban fog mutatni a képeken.

Hangosítás

Ne feledkezz meg arról, hogy a tengerpart hangos lehet a hullámoktól és a széltől. Gondoskodj arról, hogy legyen mikrofon és megfelelő hangosítás, hogy a vendégek hallják azt a boldogító igent!

Nem tudod, hol kéne kimondani a boldogító igent?
Akkor mindenképp nézz szét a QATAR AIRWAYS desztinációi között!

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!