Mikor láttad utoljára az Olsen ikreket? Hosszú idő után most bikinis képek készültek a lányokról

Mikor láttad utoljára az Olsen ikreket? Hosszú idő után most bikinis képek készültek a lányokról
2017. április 27.
Szerző: Zsófi

Nem mostanában láttuk így őket!

Az évek telnek, de Mary-Kate és Ashley Olsen egysége töretlen. A lányok az év eleji divathajtást és a New York Fashion Week-et igyekeznek kipihenni, mielőtt még nekiállának az újabb kollekció tervezésének, és úgy látjuk, nemcsak ruhákhoz van ízlésük, hanem a nyaraláshoz is, szabadságukat ugyanis a francia Riviéra töltik.

Itt jegyeznénk meg, hogy az idejét sem tudjuk, hogy mikor láttuk őket utoljára bikiniben!

És ahogy már megszokhattuk, az ikrek lehet, hogy régen megszólalásig hasonlítottak egymásra, stílusuk viszont mindig is nagyon eltérő volt, így már nem is megelpő, hogy mind a ketten más-más fürdőruhára esküsznek.

Míg a bohém Mary-Kate a sportosabb bikinire szavaz, amit csajos kiegészítőkkel dobott fel, addig a klasszikus ruhadarabokért rajongó Ashley egy szuper egyberészest választott.

Neked melyik Olsen stílusa tetszik jobban?

Kép
Kép
Trendelőrejelzés: 5 cipőfazon a kifutóról, amit hamarosan mindenhol látni fogsz az utcán

A várható siker valahol már a kifutó pillanatában mérhető!

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk Millie megint hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.