"K****tok be!" - Kim Kardashian durván beszólt a fenekét fikázóknak

"K****tok be!" - Kim Kardashian durván beszólt a fenekét fikázóknak
2017. április 27.
Szerző: Zsófi

Most nagyon elpattant nála valami...

Kim Kardashian ismét elérte, hogy az egész internet róla beszéljen. A napokban a paparazziknak ugyanis sikerült pár előnytelen bikinis fotót lőni a sztárról, amiket aztán fel is kapott a sajtó, mondván végre bárki megnézheti a valóságot, ilyen Kim híres feneke retusálás, vagy bármilyen ügyes trükk nélkül.

Kép

Kritika pedig érte bőven, de mit várhat az, aki a fél életét azzal tölti, hogy tökéletes fenekével henceg a világnak, majd kiderül, hogy az a hátsó bizony mégsem olyan tökéletes?

Kim viszont nem bírta elviselni a negatív kommentáradatot - pedig van már benne gyakorlata -, és véleményét a Twitteren tudatta mindenkivel:

Ja, ahogy láttam ez a perspektíva szar. A jövőben majd dolgozom rajta, hogy jobb fényben és szögből készüljenek rólam felvételek. Kapjátok be.

A poszt viszont ahogy megszületett, el is tűnt, Kim nagyjából 1 perccel a posztolás után már törölte is, de minek? Még mindig nem tanulta meg, hogy az internet nem felejt?

Kép
Trendelőrejelzés: 5 cipőfazon a kifutóról, amit hamarosan mindenhol látni fogsz az utcán

A várható siker valahol már a kifutó pillanatában mérhető!

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk Millie megint hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.