Megnéztük az Oscar-jelölt magyar rendező feleségének hollywoodi ruhatárát

Megnéztük az Oscar-jelölt magyar rendező feleségének hollywoodi ruhatárát
2017. február 26.
Szerző: Vida Virág

Naná, hogy magyar tervezők kreációiban képviseli a magyar tehetséget a Akadémia díjátadójának eseményein!

A tavalyi Oscar-bravúr után most ismét magyar filmért izgulhatunk február 26-án, magyar idő szerint vasárnap éjjel 2.3O-tól. A Mindenki (Sing) című kisjátékfilm magyar csapata már napok óta a helyszínen tartózkodik és készülődik a gálára, de nem szívesen bocsátkoznak esélylatolgatásba. Deák Kristóf rendezővel és feleségével, Nina Kov koreográfussal az Oscar-hét hivatalos rendezvényein találkoztunk Los Angelesben. Nina kifinomultan összeválogatott ruhatárral érkezett az Oscar-hétre, megkértük, hogy avasson be bennünket a részletekbe.

A Mindenki (Sing) története egy általános iskolai, kilencvenes évekbeli gyermekkórus zárt világába vezet be bennünket, ahol talán minden néző ráismer gyermekkora egy-egy jelenetére. Deák Kristóf rendező, aki gyeremekkorában jó tanuló volt, azt az élményt is feldolgozza a filmben, amikor gyermekként először szembesülünk azzal, hogy valamiben mégsem vagyunk olyan jók, mint amilyennek gondoltuk magunkat. Ahogy fogalmaz, a felnőttéválás sokkoló része, amikor az ember megkapja az első pofonokat az élettől. Kristóf most viszont az első szmokingját kapja meg és először lesz alkalma végigsétálni a világ leghosszabb és legrangosabb vörösszőnyegén állandó alkotótársával, feleségével Ninával. A férfistylistjuk, Mani a helyszínen segíti a rendező megjelenését a hivatalos eseményeken, Nina pedig már felkészülten indult el ottonról.

Nina nem csupán csinos kísérője lesz rendező férjének, hanem mint a filmben segédkező koreográfus is osztozik vele a reflektorfényben, ezért különösen fontos a megjelenése. Három különleges koktélruhát és kifejezetten neki, a vörös szőnyegre tervezett estélyit hozott magával. A Hotel W elegáns partijára már fel is vette a gyönyörű uszályos Je Suis Belle ruháját, ami a japán kimonókat idézi merészen újragondolt vonalakkal. A lépcsőn vonulás emelkedett pillanatát meg is örökítették.

Nina Kiss Tiborral, a Je Suis Belle tervezőjével
Nina Kiss Tiborral, a Je Suis Belle tervezőjével
Kép
Kép

Nina a Short HD Gálán Dora Abodi izgalmas gallérmegoldású koktélruháját mutatta meg Hollywoodnak. Ahogy mondta, a gallér olyan izgalmas, mintha Mickey Mouse kezei ölelnék át nyakát...

Nina férje, Kristóf oldalán
Nina férje, Kristóf oldalán

Az Akadémián megtartott közönségtalálkozón Nina egészen különleges ékszert viselt: egy kerámiából készült nyakláncot, Höfle Vali tervező Have Jewelery darabját. Még egészen közelről is köveknek hatottak a szándékoltan elnagyolt formájú és felületű gyöngyök.

Kristóf és Nina a közönségtalálkozón
Kristóf és Nina a közönségtalálkozón
Kép

A film fiatal és felnőtt sztárjai sem konfekció ruhákban érkeznek vasárnap a Hollywood Boulevardra. A karvezető tanárt alakító Szamosi Zsófia Leber Barbara vagy Sarman Nora ruháját viseli majd, míg a két főszereplő kislány, Hais Dorka és Gáspárfalvi Dorottya Sarman Nora ruhában fognak tündökölni a vörösszőnyegen és minden bizonnyal elkápráztatják bájosságukkal Hollywoodot. A cipőket a Csango biztosítja nekik a nagy napra, Nina haját pedig Hairclub vágta.

Kíváncsian várjuk a képeket a díjátadóról, na meg persze a végeredményt is!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

Egyszerű darabokkal is lehet nagyot alkotni, avagy 10 érv a minimalista stílus mellett

Míg egyesek a leglátványosabb darabokban látják a fantáziát, addig mások inkább a minimalista kreációk hívei.

Fázós típus vagy? Akkor ezt a trendet próbáld ki idén télen

Itt már rég nem az ápol és eltakar témáról van szól, sokkal inkább a divatról!

Karácsonyi vacsora stílusosan! 5+1 dekortipp az ünnepi asztalra

Az idei szezonban háttérbe szorul a vörös és a zöld!

Már a 17. században is... 5 színésznő, aki brit hercegeket és királyokat csavart az ujja köré

Meghan Markle folyik a hideg- és a melegvízcsapból is, pedig a legkevésbé sincs új a nap alatt. Persze a korábbi évszázadokban még nem lehetett szó eljegyzésről.

25 inspiráló outfit hideg időre, ami megszeretteti veled a telet

A téli öltözködésben rengeteg lehetőség rejlik, csak lépj túl a bevált szetteken!

Mit szól ehhez Erzsébet? Meghan Markle máris felrúgta a királyi protokollt

Ez a karácsony más lesz a brit királyi családban, hála Meghan Markle-nek!

Az éves előfizetés mellé most LIMITÁLT InStyle X FUTUREAL pulóver jár!
Borító