8 tipp, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé az első randi alkalmával

8 tipp, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé az első randi alkalmával
Forrás: Fox Searchlight Pictures

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha szingli vagy, biztos neked is nagy fejtörést okoz néha (főleg, ha régóta voltál kapcsolatban, és újra kikerülsz a „randipiacra”), hogy amikor megbeszélsz egy randit egy pasival, hogyan hozhatod a legjobb formádat? Mert annyi dolog lehet, amin elcsúszik egy első randi.

A pártalálás nem egyszerű folyamat. Heteket, sőt olykor hónapokat vagy éveket küszködünk azzal, a számunkra legmegfelelőbb párt találjuk meg. Ami valljuk be, manapság nem valami könnyű. Ezer féle-fajta pasi rohangál a világban, akikkel nehéz kapcsolódni, hát még az, hogy tényleg olyan embert sodorjon magunk mellé az élet, aki mind személyiségben, mind elvárásokban, mind külső-belső tulajdonságában megfelel a számunkra.

És még ha az első internetes vagy telefonos benyomás kellően szuper is, még mindig ott lehetnek bizonyos rejtett buktatók, amikről a kiválasztott hímnemű történetesen elfelejtett szólni vagy éppen nem úgy festette le az önmagáról alkotott képet, ahogy az a valóságban ténylegesen kinéz. A randizás tényleg bonyolult, főleg felgyorsult világunkban, amikor személytelen randiappok tömkelege zúdul ránk. És akkor nem is beszéltünk az első randiról, ami – valljuk be – kulcsfontosságú a kapcsolat további részében. Mert ha az első randevún valamit elszúrunk – legyen az egy rossz mondat, egy kellemetlen elszólás, egy kínos pillanat vagy egy furcsa mozdulat – örökre megpecsételhetjük a kapcsolat „jövőjét”.

Értető, hogy ilyenkor mindenki a legjobb formáját szeretné hozni, a legcsinosabb (vagy legszexibb) ruháját magára ölteni, és természetesen a lehető legjobb fényben feltűntetni önmagát. Hamis képet azonban semmiképpen sem szabad festeni magunkról, ugyanis a későbbiekben – előbb vagy utóbb – úgyis mindenre fény derül. Néhány egyszerű praktika segítségével azonban szuperül érezhetjük magunkat az első randevún, és mindezek segítségével elkerülhetjük a leégést, a csúfos végkimenetelt, sőt, könnyedén biztosíthatjuk magunkat arról, hogy további találkozókra is sor fog kerülni.

Kép
forrás: Pexels/Vija Rindo Pratama

Hogyan randiztunk az elmúlt időszakokban?

Egy 2023-as felmérésében 5000 – az elmúlt 5 évben aktívan randizó – résztvevőt kérdeztek meg az első találkozóval kapcsolatos élményeikről. Azok a válaszadók, akik valamilyen randiappon találkoztak választottjukkal, 70%-ban nyilatkozták azt, hogy a további kapcsolat romantikus eredményeket szült és jól végződött. A megkérdezettekből a férfiak nagyobb kedvvel találkoztak valaki olyannal, akit online ismertek meg, ellentétben a nőkkel, akiknek csak 66%-a mondta azt, hogy jó ötletnek tartja, hogy randiappokon keresztül ismerje meg a másikat, majd találkozzon vele a későbbiek folyamán.

Tudtad, hogy napjainkban még mindig az online társkeresés mutatkozik a legmenőbbnek? A kutatásból kiderült ugyanis, hogy a megkérdezettek 45%-a részesíti ezt az ismerkedési formát előnyben, majd szorosan mögötte halad a barátok támogatása általi randizás (33%), és a koncerten vagy fesztiválokon való ismerkedés (32%). A válaszadók több mint fele a külső személyiségjegyeket és megjelenést sorolta az első helyre – már ami az első randis kritériumokat illeti, de a megnyerő személyiséget és a belsőt is sokan tartották fontosnak.

Galériánkban 8 tippet olvashatsz, amikkel biztosan nem nyúlhatsz mellé az első randi alkalmával!

Galéria / 8 kép

8 hasznos tanács az első randira

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.