"Egy márka, amit ismerni kell!" - Felfigyelt a Nanushkára az egyik legnagyobb divatmagazin

"Egy márka, amit ismerni kell!" - Felfigyelt a Nanushkára az egyik legnagyobb divatmagazin
2017. január 31.
Szerző: Zsófi

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Bár mi szeretjük, ha a magyar divattervezők itthon tevékenykednek, azért minden márka számára a nemzetközi ismertség jelenti az igazán nagy sikert, és ez így is van jól. A Sándor Szandra által több mint 10 éve alapított Nanushka persze eddig is ismerősen csengett a divatérzékenyek körében, hisz jelenleg 25 országban megtalálhatóak, utoljára pedig az aktuális stílusikon, Gigi Hadidot láthattuk Nanuska kreációban.

A külföldi divatmagazinok közül az InStyle volt az első, amiben viszont láthattuk a magyar tervező ruháit, most pedig ismét nagy elismerés érte a márkát, a Harper's Bazaar egy teljes cikket szentelt internetes oldalán Szandrának, és teszi fel olvasóinak a kérdést: Ismered már a Nanushkát?

Mert Nanushkát ismerni már nem csak nekünk kötelező, hanem mindenkinek!

Kép
Olvasd el ezt is!

A külföldi megjelenések nem csak hatalmas elismerésnek számítanak a tervezőkkel teli divatszcénában, szélesebb körben ismerteti meg a márkát és tovább gyarapítják a jó hírét, amit Szandra is elsőszámú tervnek tűzött ki az elkövetkezendő évekre.

Hazai viszonylatban meglehetősen nagyok vagyunk már, de még van hova fejlődni. A korábbi célok közül persze sok teljesült, például rengeteg londoni üzletben megtalálható a Nanushka, sőt olyan neves luxusáruházak, mint a Liberty is érdeklődnek irántunk. Ugyanakkor bizonyos értelemben jelenleg is ugyanaz a célom, mint korábban: minden olyan városba vagy országba szeretnénk eljutni, ahol igény van ránk, és ne legyen ennek szállítási, logisztikai vagy egyéb más akadálya.

- árulta el egy korábbi interjúban nekünk a tervező.

Mi szurkolunk neki!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Cukiságdömping: Sarolta és György tesólátogatóban

Tegnap megszületett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

Napi horoszkóp április 24.: a Bikák bátran kiállnak önmagukért, a Vízöntők végre látják a fényt az alagút végén

Ma is érdemes figyelemmel követned, hogy mit ír a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Ciki vagy menő újítás? Selena Gomez cipője megosztott minket

Nézd meg a szóban forgó darabot, és szavazz!