10 meglepő dolog, amit nem tudtál Viszkok Fruzsiról

10 meglepő dolog, amit nem tudtál Viszkok Fruzsiról
2017. január 27.
Szerző: Zsófi

Íme a mi 10 kedvenc random tényünk Fruzsiról!

Viszkok Fruzsi az egyik legnépszerűbb hazai vlogger, aki már az InStyle olvasóinak szívébe is belopta magát. Tavaly ő nyerte meg az InStyle és a Maybelline közös játékát, így ő lett a Maybelline IT Girl, nyereménye pedig egy fergeteges utazás volt a New York-i divathétre.

Fruzsi most újra versenybe száll, Az év legstílusosabb online véleményvezére kategóriában jelölt az InStyle Style Awardon. Népszerűségének kétségtelenül egyik legfontosabb kulcsa kedves és nyitott személyisége, valamint a követői iránti hatalmas alázat és sok-sok szorgalom, amivel mára külön birodalmat épített ki a YouTube szcénában, többek között már Palvin Barbi is feltűnt csatornáján. Jelenleg több mint 200 ezer feliratkozóval büszkélkedhet és 350 videója közül pedig nekünk legnagyobb kedvenceink a "random tények" összefoglalók, amik még szerethetőbbé teszik Fruzsit.

Te például tudtad ezeket róla? Íme 10 vicces és meglepő dolog kedvenc vloggerünkről!

1. Van egy irtó édes spánielje, akit Joeynak hívnak. A kutyus már biztos követőnek szemet szúrt, de azt tudtad, hogy a nevét a Jóbártok Joey Tribbiania után kapta?

2. Fruzsi évek óta kontaktlencsét hord. Enélkül annyira rosszul lát, hogy még a telefonját is kb. a szememtől 10 centire kell tartania.

3. Igazi rendmániás, és ha "belül elkattan nála valami", akkor képes kirámolni az egész szekrényét, majd mindent egyesével összehajtogatva visszarakni.

4. Nála az ideális nap minimum 10 óra alvással kezdődik. Képtelen sokáig ébren maradni, hétköznapokon legtöbbször 9-kor már alszik.


Az Viszkok Fruzsi jelölt az Instyle Style Awardon! Itt tudsz kedvenceidre szavazni!


5. Amikor először látta az E.T.-t, annyira félt tőle, hogy évekig nem mert egyedül kimenni a házból sötétben.

6. Mindig addig használ egy kozmetikumot, amíg el nem fogy, sőt, küldetésének érzi, hogy minél hamarabb "kivégezze" őket.

7. Az nem titok, hogy szenvedélye a rendrakás és rendszerezés, de azt eddig nem gondoltuk, hogy imád olyan videókat nézni, amiben mások takarítanak. Született Monica!

8. A jegyzetfüzetekért is rajong, unalmában gyakran nézeget jegyzetfüzeteket az eBay-n. Csak úgy, vásárolni nem vásárol, pusztán nézelődik.

9. Az általános iskolát és a gimit is beleszámítva csak egyszer kapott kettest, és az is egy ének órán volt még második osztályos korában.

10. Mindene az időbeosztás, amikor csinál vakamit, előre megtervezi, hogy azt meddig fogja csinálni.

Lemaradtál róla? Nézd vissza itt az InStyle Style Award vörös szőnyegének történéseit és az egész díjátadót!

Ha lemaradtál az élő közvetítésről ne búsulj, ebben az összefoglalóban mindent visszanézhetsz! Epres Panni csípte el egy kis beszélgetésre az est jelöltjeit, díjazottjait és sztárvendégeit.

Less be a kulisszák mögé! Ezek voltak a 2018-as Style Award legjobb pillanatai

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - nézd meg velünk a Style Award legjobb pillanatait!

Black & red: Ők voltak az InStyle Style Award legstílusosabb sztárjai

Micsoda este, stílusból nem volt hiány az InStyle Style Awardon!

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - íme a nyertesek!

Napi horoszkóp március 23.: a Mérlegek nem várt akadályba ütköznek, a Bakok számára fontos mások elégedettsége

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, ismét izgalmas dolgkat tudhatsz meg ugyanis a csillagok állásából!

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt elindulsz esküvői ruhát venni

Nagyon fontos, hogy tudatosan vágj bele álmaid menyasszonyi ruhájának keresésébe!

Napi horoszkóp március 22.: a Bikák régi álmukat válthatják valóra, az Oroszlánok végre kiereszthetik a fáradt gőzt

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Gardróbszelektálási kisokos 5 pontban – hogy hatékonyan menjen a munka

Folyton nyavalygunk, hogy nincs egy rongyunk se amit felvehetnénk, miközben legtöbbször éppen az a baj, hogy túl sok van belőlük. Oké, lehet, hogy ezek közül sok mindent nem hordasz, de akkor minek vannak a szekrényedben? Időközönként nem árt átnézni a ruháidat és kiselejtezni a szekrényből, amire már nincs szükséged - vagy legalább megtalálni azt, amire van. A tavaszi nagytakarítással együtt, eljött az ideje egy jó kis gardrób szelektálásnak is!

Még van remény? Hosszú Katinka és Shane együtt nyaraltak!

A jelek szerint próbálják rendezni a kapcsolatukat.

Napi horoszkóp március 21.: a Rákok extremitásra vágynak, a Szüzek a tisztességes játék hívei

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!