Az Aranyélet sztárja, Döbrösi Laura kedvenc zenéit te is imádni fogod

Az Aranyélet sztárja, Döbrösi Laura kedvenc zenéit te is imádni fogod
Forrás: InStyle november
2016. október 26.
Szerző: Réka

E havi címlapsztárunk, Döbrösi Laura nem csupán kiváló színész, de zenei projektekben is aktívan részt vesz. Érdemes belehallgatni a kedvenceibe!

"Örök kedvenceim egyike az Anais Mitchell neve alatt jegyzett, de rengeteg nagyon menő zenész által előadott Hadestown című album. Kedvenc mitológiai történetem, Orfeusz és Eurüdiké meséjének modern feldolgozása, jobbnál jobb dalokba öntve, szerepek szerint elénekelve."

" Rising Appalachia. Minden dalukkal és szövegükkel azonosulni tudok, zeneileg és emberileg is inspirálnak a lányok. Nemrég jelentették be "Slow Music Movement" nevű programjukat, amely a fenntartható turnézásról szól. Nagyon szimpatikus ötlet számomra, hogy a koncertezés ne egy ész nélküli rohanás legyen a zenészek számára, hanem lehetőségük nyíljon egy-egy állomáson több időt maradni, megismerni a helyet, ahol fellépnek, jelenlétükkel élénkíteni a helyi gazdaságot és kulturális életet. Helyi farmerektől étkeznek, és a koncertek szervezésében is a környezettudatosságot hangsúlyozzák."

"Koncertek kisebb ökológiai lábnyommal és élénkebb kulturális párbeszéddel, hiszen erről szól a zene: hogy beszéd nélkül is üzenjünk egymásnak."

Döbrösi Laura az Instyle Style Award jelöltje A legkedveltebb magyar címlapsztárunk kategóriájában, február 22-ig itt szavazhatsz rá és a többi jelöltre!

"Palya Bea, mert gyönyörű hangja és bájos dalszövegei mellett neki van a legdurvább női energiája, amit valaha színpadról érzékeltem."

"Björk 2014-es albuma, a Vulnicura szuper. Általában izgulok, amikor egy "régi motoros" nagy kedvencem hosszú idő után új albummal áll elő, félek, hogy nem lesz ugyanolyan jó, mint a régi dolgai. A művésznő azonban mindig meg tud újulni, tartja a lépést a korral és továbbra is épp olyan egyedi, mint eddig, anélkül, hogy saját magát másolná. Nagy bátorságot ad mind az öregedéshez, mind pedig az őszinte önkifejezéshez, azt tanulom tőle, hogy ameddig van mondanivalónk, és ki is merjük mondani, a művészetünk - és ezzel együtt a személyünk is - kortalan marad."

"Sheila Chandra, indiai származású énekesnő rendkívüli érzékenységgel adja elő mind saját dalait, mind pedig az ősi indiai mantrákat és népdalokat. Úgy keveri a nyelveket, a stílusokat és a korokat, hogy közben nem disszonáns és nem erőltetett. Ezt szerintem nagyon nehéz ízlésesen csinálni, és felüdülés, ha látom, nem lehetetlen. Köszönöm Gerő Szandrának (az Aranyélet vezető sminkesének), hogy megmutatta nekem!"

Szerezd be az InStyle novemberi számát és...


olvasd el a Döbrösi Laurával készült teljes interjút, amiben beszél a szerelemről, a közösségi médiáról és arról is, hogyan játszik el különböző érzelmeket.

Sose lehet elég hideg hozzá! 5 szuper tipp, hogy már februárban is felkaphasd kedvenc nyári maxiruháid

Remélhetőleg nincs már sok hátra a hideg időből, de pár tipp attól még elkélhet.

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogy hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Palvin Barbi ismét bizonyította, hogy igenis bomba nő fürdőruhában – FOTÓK

Barbi két év után újra a Sports Illustratedben pózol.