Micsoda? Gossip Girl írója szörnyű titkot árult el Blair és Chuck szerelméről

Micsoda? Gossip Girl írója szörnyű titkot árult el Blair és Chuck szerelméről
2016. október 19.
Szerző: Zsófi

Ami nem is létezik? Ehhez le kell ülnünk.

Gossip Girl társszerzője, Josh Schwartz egy friss interjúban árult el olyan részletet a sorozatról, amitől neked is leesik az állad. Kiderült egy apró titok, ami alapjaiban változtatta meg a cselekményt, mondhatnánk úgy is, hogy az eredeti elképzelés maga a szentségtörés:

Blair és Chuck eredetileg sosem jött volna össze!

Akik olvasták a könyveket, azok nyilván nem lepődtek meg, hisz nem ez az egyetlen eltérés a könyv és a sorozat között. Az eredeti történet szerint Blair egyetlen szerelme Nate, Chuck még csak egy kósza gondolatként sem merül fel Queen Bee fejében. A forgatókönyvírók végül mégis átírták a cselekményt, ezzel életre keltve az egyik legszebb love story-t, amit valaha láttunk.

gif

Chuck valóban vérbeli gonosz karakternek indult az első évadban, ám ez az egyike legnagyobb szépsége a televíziós sorozatoknak. Ez egy fejlődő, élő, lélegző dolog, és bármikor változtathatunk, hisz mi alakítjuk a történetet. Például kapsz egy olyan színészt, mint Ed Westwick, és látod a tagadhatatlan kémiát közte és Leighton Meester között. De tényleg, izzottak azok a jelentek.

- mondta Schwartz.

És emellett ők sem tudtak szó nélkül elmenni. Új szál körvonalazódott előttük, hisz adott volt két karakter, akiket összeköt a cselszövés, a mindennapi kis gonoszkodások, a színészek között pedig van valami megmagyarázhatatlan húzás... hát miért ne bontakozhatna ki ebből egy románc?

És bejött!

A rögös úton és a megannyi konfliktus után nagy kő esett le minden rajongó szívéről és egy emberként nyúlt a zsebkendőért, mikor Blair és Chuck kimondták a boldogító igent. El sem tudnánk képzelni máshogy.

gif
Hatalmas hír: a Testről és lélekről Oscar-jelölt!

Enyedi Ildikó filmjét a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelölték.

Így viseld a szezon egyik legnépszerűbb csizmáját, hogy ne legyen uncsi a szetted

A cipők többségében sokkal több fantázia van, mint azt első ránézésre gondolnád.

Egy nem hétköznapi kismama! A blogger királynő, Chiara Ferragni várandósan sem hazudtolja meg önmagát és ezerrel követi a trendeket

Az szinte biztos, hogy mindig lesz igény a kismama divatra, de ettől függetlenül sok nő szeret szembenézni a "hétköznapi ruhák" adta kihívásokkal.

A 2018-as szezon legmenőbb síruhatrendjei

Síelni indulsz? Akkor van számodra néhány szuper tippünk!

11 film, amit receptre kellene felírni rosszkedv esetén

Néha egy bögre kakaó mozdít ki a holtpontról. Máskor egy habkönnyű limonádé.

Micsoda pillanat! Kate Moss 5 év után újra a kifutón – VIDEÓ

Kate-nek 40 felett is van helye a divatbemutatókon!

Ők tényleg nagyon odavannak egymásért! Meghan és Harry 12 legszerelmesebb fotója

Meghan és Harry új színt vittek a királyi család életébe.