Figyelem, legyél te is a Gucci tervezője!

Figyelem, legyél te is a Gucci tervezője!
2016. október 17.
Szerző: Tankó Tekla

Mire vársz? Itt a vissza nem térő lehetőség.

Még két éve sincs, hogy Alessandro Michele átvette a Gucci ház kreatív igazgatói posztját, de már bátran kijelenthetjük: nem csak saját márkáját, a divatot is forradalmasította. Rendhagyó filozófiája, mely a brit punk kultúra iránti rajongásából gyökerezik, vallja: az öltözködés az önkifejezés egyik sarkalatos formája, melyet mindenkinek joga van szabadon gyakorolni. Ebben a szellemiségben született meg a Gucci legújabb DIY projektje, melynek köszönhetően bárki megtervezheti saját Gucci darabját. Budapesti üzletükben személyesen is megcsodálhattuk az egyedi kezdeményezés izgalmas folyamatát és részleteit.

A projekt eredetileg a ház ikonikus Dionysus táskájával indult, melyet tulajdonosa a legkülönbözőbb, a Gucci saját szimbólumtárából ihletődött díszfoltokkal tehet egyedivé. A csillogó szivecskéktől, a kézzel hímzett méhecskéken át az ikonikus L'Aveugle Par Amour (A szerelem vak) feliratig mindenki eldöntheti melyek fejezik ki leginkább saját személyiségét.

Nézd meg a galériánkat> 14 kép
Dionysus a saját elképzeléseid szerint

Az első sikerek után Alessandro nem állt meg a kiegészítőknél, így a Gucci rajongók már saját öltönyt, unisex farmerdzsekit vagy épp bombert is tervezhetnek.

Míg a bomberdzsekinél nem csak a felvarrások, de a mesés, mintás vagy épp egyszínű selyem anyagok közül is választhatunk, sőt akár kifordíthatóvá is tehetjük legkedvesebb darabunkat, addig a 2, oversize, vagy klasszikus fazonban kapható farmerdzsekit télies, bárányszőr béléses, vagy nyáriasabb, selyembéléses változatban is testreszabhatjuk a különböző díszfoltokkal.

Nézd meg a galériánkat> 22 kép
A Gucci saját szimbólumtárából ihletődtek a díszfoltok

És természetesen a motoros bőrdzseki sem maradhat ki a kínálatból. A legszerencsésebbek már nem csak egzotikus bőrök közül válogathatnak, de akár kézzel festett műalkotással, iniciálékkal, vagy szegecsekkel is megvadíthatják személyre szabott darabjukat.

Kép
Kép
Kép

Az álompuha kötött darabok sem maradhattak ki, így kedvenc kasmír vagy merinó gyapjú pulóverünk apró, kézzel hímzett mintáktól lehet igazán különleges.

A hagyományos szabászati szolgáltatásokon túl a vásárló egy öltönynél is eldöntheti, milyen selyembéléssel, iniciálékkal, nyakkal, gomblyukkal szeretné különlegessé tenni amúgy is egyedi darabját, hogy egy igazán személyre szabott, őt legjobban jellemző végeredményt kapjon. De nem kell beérni egy egyszerű fehér inggel sem. A nyak szabásának meghatározásával, az anyag kiválasztással, az iniciálék vagy épp apró motívumok hímzésével mindenki sajátos végeredményt kap.

Kép
Kép

A táskán túl a cipők is bekerültek a személyre szabható darabok közé. Míg a klasszikus fehér sportcipő iniciáléink felvarrásával kapnak egyedi külsőt, addig az ikonikus mule-okat és loafereket díszfelvarrásokkal is megbolondíthatjuk.

Kép

A lehetőségek szinte végtelennek tűnnek, ahogy az ember elmerül a csodás motívumokkal díszített selymek, a különböző méretű és színű iniciálék és a kedves díszfoltok között, mégis mindenki biztos lehet benne, hogy az izgalmas tervezési folyamat után egy egyedi és hamisítatlan, Alessandro Michele szellemiségét tükröző Gucci darab büszke tulajdonosa lehet majd.

Hatalmas hír: a Testről és lélekről Oscar-jelölt!

Enyedi Ildikó filmjét a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelölték.

Így viseld a szezon egyik legnépszerűbb csizmáját, hogy ne legyen uncsi a szetted

A cipők többségében sokkal több fantázia van, mint azt első ránézésre gondolnád.

Egy nem hétköznapi kismama! A blogger királynő, Chiara Ferragni várandósan sem hazudtolja meg önmagát és ezerrel követi a trendeket

Az szinte biztos, hogy mindig lesz igény a kismama divatra, de ettől függetlenül sok nő szeret szembenézni a "hétköznapi ruhák" adta kihívásokkal.

A 2018-as szezon legmenőbb síruhatrendjei

Síelni indulsz? Akkor van számodra néhány szuper tippünk!

11 film, amit receptre kellene felírni rosszkedv esetén

Néha egy bögre kakaó mozdít ki a holtpontról. Máskor egy habkönnyű limonádé.

Micsoda pillanat! Kate Moss 5 év után újra a kifutón – VIDEÓ

Kate-nek 40 felett is van helye a divatbemutatókon!

Ők tényleg nagyon odavannak egymásért! Meghan és Harry 12 legszerelmesebb fotója

Meghan és Harry új színt vittek a királyi család életébe.