Gigi Hadid megszólalt a múlt heti támadással kapcsolatban

Gigi Hadid megszólalt a múlt heti támadással kapcsolatban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Elmesélte a modell, ő hogy látja a történteket és reagált a médiavisszhangra is.

Mi is beszámoltunk róla, amikor múlt héten a milánói divathéten a Max Mara bemutatója után Bella és Gigi Hadid kijöttek az épületből és a fotósok tömegéből előtűnt egy férfi, aki megragadta és a magasba emelte Gigit. Bár lefogta a karjait, Gigi kiszabadította és belekönyökölt a támadóba, miután az elmenekült.

Az esetről egy felkavaróvideó is készült:

Ezután azonban több cikk is olyan kommenttel jelent meg, mint „Nem modellhez illő viselkedés”, más anyagokban pedig ok-okozati összefüggést véltek felfedezni aközött, hogy Gigi átlátszó felsőben vonult a kifutón és aközött, ami történt. Néhány napos hallgatás után kedden jelent meg Gigi válasza Lena Dunham és Jenni Konner Lenny Letters néven futó hírlevelében.

A szupermodell elmagyarázza a szövegben, hogy lassított felvételben látta a történteket és az első reakciója az volt, hogy kikerüljön ebből a helyzetből. Majd azzal folytatta, hogy:

„Korábban röplabdáztam és az edzőim beszéltek az izommemóriáról. Két éve kezdtem bokszolni és emlékeztem arra, amit mondtak. Eddig nem kerültem olyan helyzetbe, hogy vissza kelljen vágnom, de előjött belőlem, amikor felemelt – nem volt választásom. Van bennem egy harcos.

Úgy éreztem, veszélyben vagyok és minden jogom megvolt ahhoz, hogy úgy reagáljak, ahogy tettem. Ha valamit szeretnék a videóval, akkor azt, hogy a lányok, akik megnézik, tudják, hogy joguk van megvédeni magukat, ha hasonló helyzetbe kényszerülnek. Fontos az önvédelem gyakorlása, mert akkor abban a pillanatban természetesebben jön, hogy izommemóriából reagálj, mint, hogy lefagyj. Akkor fogsz bízni abban, hogy képes vagy megvédeni magad, ha tanulsz erről, nagy előnyödre válhat veszély esetén.

Az első cikk ezzel a szalagcímmel jelent meg az esetről „Nem modellhez illő viselkedés. Gigi agresszívan megtámadja és lekönyökli rajongóját, miután az fel akarta emelni. A szupermodell dühödten megütötte az ismeretlen férfit, aztán az autójához futott.” Ez nagyon felhúzott! Először is, egy nő írta a szalagcímet. Mit tanácsolnál a lányodnak? Ha a viselkedésem nem modellhez illő, akkor mi az? Mit mondanál a lányodnak, mit csináljon ilyen helyzetben?

Amikor anyukám meglátta, mi történt, elküldte a képet a könyöklésről és (más biztató üzenetek mellett) azt mondta „Jó kislány!” Anyukám gyerekkorom óta tanít a megérzések erejéről. Mindig azt mondta „Figyelj oda azokra az emberekre, akiktől kényelmetlenül érzed magad. Azt akarom, hogy felismerd és légy tudatában.” Azóta is az intuícióimra hagyatkozom a divatiparban és az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülök. Általában jól mutatja az utat, azt hiszem ebben a helyzetben is erre támaszkodtam.

Közhelynek fog hangzani, de abban a pillanatban nem tűnt hősiesnek, egyszerűen ezt kellett tennem, de nagyon meghatódtam, hogy mások annak látták. Tudom, hogy emberek minden nap kerülnek ennél rosszabb helyzetbe is és nincsenek körülöttük kamerák, így nem kapnak támogatást a közösségi médián keresztül. Szeretném arra használni a történteket, hogy megmutassam, hogy mindenkinek joga van ehhez, és felszabadító érzés, ha képes vagy megvédeni magad.”

Olvasd el ezt is!

Minket meggyőzött, irány a legközelebbi bokszterem!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!