Gigi Hadid megszólalt a múlt heti támadással kapcsolatban

Gigi Hadid megszólalt a múlt heti támadással kapcsolatban
2016. szeptember 29.
Szerző: V. Zsófi

Elmesélte a modell, ő hogy látja a történteket és reagált a médiavisszhangra is.

Mi is beszámoltunk róla, amikor múlt héten a milánói divathéten a Max Mara bemutatója után Bella és Gigi Hadid kijöttek az épületből és a fotósok tömegéből előtűnt egy férfi, aki megragadta és a magasba emelte Gigit. Bár lefogta a karjait, Gigi kiszabadította és belekönyökölt a támadóba, miután az elmenekült.

Az esetről egy felkavaróvideó is készült:

Ezután azonban több cikk is olyan kommenttel jelent meg, mint „Nem modellhez illő viselkedés”, más anyagokban pedig ok-okozati összefüggést véltek felfedezni aközött, hogy Gigi átlátszó felsőben vonult a kifutón és aközött, ami történt. Néhány napos hallgatás után kedden jelent meg Gigi válasza Lena Dunham és Jenni Konner Lenny Letters néven futó hírlevelében.

A szupermodell elmagyarázza a szövegben, hogy lassított felvételben látta a történteket és az első reakciója az volt, hogy kikerüljön ebből a helyzetből. Majd azzal folytatta, hogy:

„Korábban röplabdáztam és az edzőim beszéltek az izommemóriáról. Két éve kezdtem bokszolni és emlékeztem arra, amit mondtak. Eddig nem kerültem olyan helyzetbe, hogy vissza kelljen vágnom, de előjött belőlem, amikor felemelt – nem volt választásom. Van bennem egy harcos.

Úgy éreztem, veszélyben vagyok és minden jogom megvolt ahhoz, hogy úgy reagáljak, ahogy tettem. Ha valamit szeretnék a videóval, akkor azt, hogy a lányok, akik megnézik, tudják, hogy joguk van megvédeni magukat, ha hasonló helyzetbe kényszerülnek. Fontos az önvédelem gyakorlása, mert akkor abban a pillanatban természetesebben jön, hogy izommemóriából reagálj, mint, hogy lefagyj. Akkor fogsz bízni abban, hogy képes vagy megvédeni magad, ha tanulsz erről, nagy előnyödre válhat veszély esetén.

Az első cikk ezzel a szalagcímmel jelent meg az esetről „Nem modellhez illő viselkedés. Gigi agresszívan megtámadja és lekönyökli rajongóját, miután az fel akarta emelni. A szupermodell dühödten megütötte az ismeretlen férfit, aztán az autójához futott.” Ez nagyon felhúzott! Először is, egy nő írta a szalagcímet. Mit tanácsolnál a lányodnak? Ha a viselkedésem nem modellhez illő, akkor mi az? Mit mondanál a lányodnak, mit csináljon ilyen helyzetben?

Amikor anyukám meglátta, mi történt, elküldte a képet a könyöklésről és (más biztató üzenetek mellett) azt mondta „Jó kislány!” Anyukám gyerekkorom óta tanít a megérzések erejéről. Mindig azt mondta „Figyelj oda azokra az emberekre, akiktől kényelmetlenül érzed magad. Azt akarom, hogy felismerd és légy tudatában.” Azóta is az intuícióimra hagyatkozom a divatiparban és az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülök. Általában jól mutatja az utat, azt hiszem ebben a helyzetben is erre támaszkodtam.

Közhelynek fog hangzani, de abban a pillanatban nem tűnt hősiesnek, egyszerűen ezt kellett tennem, de nagyon meghatódtam, hogy mások annak látták. Tudom, hogy emberek minden nap kerülnek ennél rosszabb helyzetbe is és nincsenek körülöttük kamerák, így nem kapnak támogatást a közösségi médián keresztül. Szeretném arra használni a történteket, hogy megmutassam, hogy mindenkinek joga van ehhez, és felszabadító érzés, ha képes vagy megvédeni magad.”

Olvasd el ezt is!

Minket meggyőzött, irány a legközelebbi bokszterem!

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Káprázatos kreációk az angol Oscaron – nézd meg, miben léptek a világsztárok a BAFTA-gála vörös szőnyegére

Vasárnap este tartották Londonban a BAFTA-gálát, ahol bizony nem volt hiány a mesés, vörös szőnyeges outfitekből!

Katalin hercegné ruhája kiakasztotta az internet népét: szerinted igazuk van?

A hercegné és Vilmos herceg a vasárnap esti BAFTA-gálán vettek részt, ám sokan belekötöttek a várandós Katalin ruhájába...

Sose lehet elég hideg hozzá! 5 szuper tipp, hogy már februárban is felkaphasd a kedvenc nyári maxiruháid

Remélhetőleg nincs már sok hátra a hideg időből, de pár tipp attól még elkélhet.

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogy hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Palvin Barbi ismét bizonyította, hogy igenis bomba nő fürdőruhában – FOTÓK

Barbi két év után újra a Sports Illustratedben pózol.