10 dolog, amit csak az alacsony lányok értenek

10 dolog, amit csak az alacsony lányok értenek
2016. augusztus 25.
Szerző: Zsófi

Mert 160 centi alatt zajlik igazán az élet.

1. Minden igyekezeted ellenére, sosem fogsz olyan szexin felülni egy bárkészre, mint a nők a filmekben. Inkább örülsz ha egyáltalán sikerül felmásznod rá. De azért újra és újra megpróbálod, különben sosem kapnál italt, hiszen nem éred fel a pultot.

2. Esélytelen, hogy bármelyik tömegközlekedési eszközön elérd a kapaszkodót, ahogy már azt is megszoktad, hogy a zsúfolt tömegben valaki a te fejeden pihenteti a könyökét.

3. Akár tetszik, akár nem, el kell fogadnod, hogy örök életedben megkapod majd az cuki jelzőt.

4. Már hamar megtanultad, hogyan kell egész nap 15 centis sarkakon tipegni, és le sem szállsz róluk 80 éves kordig.

5. Mindig figyelned kell az öltözködésedre, hiszen nem engedheted meg magadnak a laza, oversized trendeket. Ha mégis, úgy nézel ki, mint egy 15 éves kiskamasz.

6. Ha nadrágot vásárolsz, már alapból belekalkulálod azt is, hogy el kell vinned a varrónőhöz a szára miatt. A maxi ruhákat pedig már észre sem veszed az üzletekben.

7. Koncerteken az idő nagy részében nem a színpadot nézed, hanem a kivetítőt. Nincs is más választásod, hiszen nem látnál mást csak hátakat.

8. Nincs rosszabb érzés, mint mikor meglátsz egy helyes, de iszonyatosan magas pasit. Ahogy azzal az érzéssel sem ér fel semmi, mikor megtudod, hogy Kit Harington csak 173 cm. Bizony! Összeilletek!

9. Ha csúcsidőben látogatsz el egy múzeumba vagy egy állatkertebe, akkor tuti, hogy legalább egyszer valami tanár elkezd terelgetni, hogy ne maradj le az osztálytól.

10. A te feladatod minden szűk és kis helyre bemászni, hiszen elférsz. Ohh, és alap, hogy te ülsz hátra a kocsiban. Igen, középre.

Kihagytunk valamit?

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!