Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!
Forrás: Versace

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Lily James ezúttal egy kristályokkal kikövezett álomvilágba vezet minket a Versace Bright Crystal új kampányával.

Az új reklámfilmben végigsétálhatunk a kristálykupakot idéző gazdag és fénylő kristályok között, melyek egy tükröződő és csillogó világba vezetnek bennünket. Ez egy utazás a parfümös üveg átlátszóságán keresztül, ahol a nagyon elegáns kristálykupak fenséges fényhatásokat kelt. Ennek az álomvilágnak a középpontjában áll a VERSACE új főszereplője, Lily James színésznő, aki különböző pazar, mégis kifinomult VERSACE ruhában testesíti meg tökéletesen ezt az álomvilágot.

Puszta érzékiség, kristályos csillogás és ragyogó fényesség: ez a VERSACE Bright Crystal, egy ritka szépségű drága ékszer, amelyet friss, vibráló, virágos illat jellemez gránátalmával, magnóliával és pézsmával. Egy ilyen sugárzó illat tökéletes arca pedig a gyönyörű Lily James, aki a Versace Bright Crystal megújult kampányának sztárja.

Kattints a képre és szerezd be!
forrás: Versace
Kattints a képre és szerezd be!

A VERSACE Bright Crystal egy magával ragadó és érzéki illat, a VERSACE nő számára, aki szeret egy olyan illatba burkolózni, amelyet finoman ízesítenek a színes és lédús gránátalmaszemek, a jeges frissesség, és a ragyogó yuzu gyengéd aromája öleli körül. Egy illat, amely a magnólia, a bazsarózsa és a lótuszvirágok szépségével áramlik bele az érzékiség és az átláthatóság keverékébe, és finom bujaságával, valamint a növényi ámbra, az acajou és a pézsma csábító jelenlétével gyönyörködteti Őt.

Kép
forrás: Versace

A VERSACE Bright Crystal illatotot és a hozzá tartozó illatkiegészítőket megtalálod a Douglas üzletekben és a www.douglas.hu weboldalon.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.