Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók
Forrás: SHVETS production/Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Minden bizonnyal veled is előfordult már az, hogy engedtél a reklámok csábításának, és úgy vásároltál meg egy arcszérumot, hogy igazából utána sem néztél annak, hogy a te bőrödnek valójában megfelelő-e az a fajta hatóanyag csomag, amit az adott termék rejt.

Sajnos sűrűn esünk abba a hibába, hogy idő híján inkább engedünk hangzatos címszavaknak és így könnyen el is tud csábítani minket egy-egy hirdetés. Pedig nem árt szélesebb körben is átfutni a véleményeket és bár nem mindig könnyű, de hosszú távon mindenképpen meghálálja majd a bőröd is. Ám mi most ezt megtettük helyetted, és kerestünk 5 olyan jelenleg akciós arcszérumot a Notino kínálatában, amik tényleg a legjobbak nemcsak ár, de a vélemények alapján is, hiszen mindet 5 csillagra értékelték az eddigi vásárlók.

Következzen 5 arcszérum, ami 5 csillagos a vélemények szerint!

1. Lancôme Génifique fiatalító szérum

„Ez a híres Lancome szérum tényleg minden dicséretet megérdemel :) Pár éve használom, és nem tudok betelni vele!”, „Imádom, folyamatosan újrarendelem” - írják a vásárlók. Mitől is olyan jó és kedvelt? A szérumban lévő 4 probiotikum és 3 prebiotikum visszaállítja a bőr mikrobiom rétegének egyensúlyát, hatékonyan tünteti el a ráncokat, feszesíti a bőrt. Az egy cseppben lévő millió hatóanyagnak köszönhetően táplálja a bőrt és fiatalos látszatot kölcsönöz neki már 7 napos használat után.

2. Bioderma Hydrabio Serum, szérum dehidratált bőrre

„Ez a szérum egy abszolút gyöngyszem - extra érzékeny és allergiás bőröm van, így szinte semmit nem tudok használni, de nagyon szeretem ezt a terméket. Reggel és este használom a krém alá, utána gyönyörűen hidratált a bőr. Remélem soha nem hagyják abba az elkészítését” - írja az egyik elégedett vásárló. A Hialuronsav és Aquagenium™ szabadalom tartalmának köszönhetően garantálja az arcbőr intenzív hidratálását, helyreállítja a rugalmasságát és szilárdságát.

3. Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin, élénkítő szérum egységesíti a bőrszín tónusait

„Egy hét használat után megegyezték, hogy sokkal szebb a bőröm mint előtte, és én már tényleg kipróbáltam a létező összes krémet ami van. Ginseng vízzel használom együtt. Szuper a szérum” - írja az egyik fogyasztó. Kellemesen hidratálja, és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt ez az élénkítő szérum. Egységesíti a bőrszín tónusait, könnyed textúrája azonnal felszívódik, hatása pedig hosszantartó. Táplálja az arcbőrt, erősíti a bőr védekezőképességét, és segít a hiperpigmentációtól is megszabadulni.

4. Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate, gél dehidratált bőrre

„Régóta használom, nagyon szeretem. jól hidratál, nincs illata, nem ragad, egyből beszívódik” - olvasható az egyik pozitív kommentben. Ez a koncentrált gél azonnali nedvességet nyújt az arcbőrnek, mégpedig a folyékony golyócskák technológiájának segítségével, melyek tökéletesen eltelítik vízzel azt. Ezáltal megújul a bőr hidratációs gátja, ami így egész napon át meggátolja a nedvességvesztést.

5. KORIKAHI-TECH LIPOSOME Calming solution Vitality serum, nyugtató szérum

„Tökéletesen megvagyok vele elégedve, az állaga könnyű, gyorsan felszívódik a bőr felületén és nem hagy ragacsos érzetet. A bőröm puha lesz és a pirosság is megszűnik” - írja az egyik elégedett fogyasztó. És mit is érdemes tudni erről a szérumról? Gondoskodik a száraz, érzékeny és fáradt bőr azonnali megnyugvásáról és hidratálásáról. Hatékonyan egységesíti az arcbőr színtónusát. Mindez a hi-tech liposzómák formájában tartalmazott nyugtató és hidratáló hatóanyagok kombinációjának köszönhető. Így nem csupán nyugodttá válik a bőr, megszűnik a bőrpír és a kellemetlen feszülés, de az intenzív ápolás következő lépésére is felkészül.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.