Előtte-utána: Így nézett ki Zoë Saldana, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki Zoë Saldana, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Zoë Saldana az elmúlt több mint két évtizedben számos felejthetetlen stíluspillanattal örvendeztette meg a nagyérdeműt!

Zoë Saldana alig múlt 20 éves, amikor szerepet kapott az Esküdt ellenségek című sorozatban, amit aztán a Rivaldafényben című zenés dráma, majd 2001-ben pedig Kirsten Dunst oldalán a Kihevered, haver! című film követett. Érdekes módon 2002-ben figyelt fel rá komolyabban is a szakma, amikor Britney Spears oldalán játszott a Álmok útján című egyébként nagyon rossz kritikákat kapott alkotásban.
A negatív vélemények azonban egy pillanatra sem billentették ki szépen ívelő karrierjének alakulását és a dominikai gyökerekkel rendelkező színésznő ha csak egy kisebb szerep erejéig is, de lehetőséget kapott a 2003-ban bemutatott A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átkában, 2004-ben pedig a Terminálban. Az igazi áttörést azonban a 2009-es év hozta el számára, ugyanis a Star Trek film mellett ő kapta az egyik főszerepet James Cameron legendássá vált Avatárjában. Ez a két filmművészeti állomás pedig pont elég is volt ahhoz, hogy Zoë Saldana nevét örökre megjegyezze a szakma, és akkor még meg sem említettük A galaxis őrzőit, melynek 3. része épp most került a mozikba, és melynek premierjén megjelenésével mindenkit elkápráztatott!
Ám a Hollywoodban eddig eltöltött közel 24 éve alatt Zoë stílusa nem kis átalakuláson esett át! Kattints galériánkra és kövesd velünk végig a színésznő stílusevolúcióját, és nézd meg, hogy vált a vörös szőnyeg egyik nagy kedvencévé!

Galéria / 16 kép

Így változott Zoë Saldana stílusa az évek alatt

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Marvel-moziverzum top 15: A legnépszerűbbtől, a legrosszabb filmig

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.