Újabb emlékezetes pillanat! Zendaya egy 30 éves, vintage kreációban promózta az Euphoria második évadát

Újabb emlékezetes pillanat! Zendaya egy 30 éves, vintage kreációban promózta az Euphoria második évadát
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő élete a szeptemberi velencei filmfesztivál óta mondhatni a vörös szőnyeg és a követhetetlenül sok promóturné körül forog.

Zendaya első körben még Timothée Chalamet-vel párban divatozta körbe a világot legújabb közös filmjük, a Dűne kapcsán, majd egy kisebb pihenő után decemberben már ezerrel vetette bele magát szerelme, Tom Holland társaságában a Pókember: Nincs hazaút című legújabb Marvel filmmel járó kötelezettségekbe, amit szintúgy sikerült a lehető legjobb divatválasztásokkal emlékezetessé tennie. Az ünnepi időszak után pedig folytatódik a lista, melynek apropója most az Euphoria című sorozat második évada.

Az HBO népszerű sorozatának legújabb évada kapcsán szerveztek is egy kisebb hivatalos eseményt Los Angelesben, ahonnan természetesen a tuti estélyi ruha sem hiányozhatott. Zendaya fekete-fehér csíkos, vintage Valentino csodája pedig nem csak azért érdekes, mert az 1992-es tavaszi-nyári kollekció egyik darabja volt...

Kép
forrás: Getty Images

Hanem mert 1991 októberében, azaz több mint 30 évvel ezelőtt minden idők egyik legnépszerűbb topmodelljén, Linda Evangelistan mutatta be az olasz divatház ezt a kreációt!

Meg se kérdezzük, hogy szerinted az InStyle téli címlaplányán vagy a kanadai modellen mutatott jobban ez a darab, hiszen lehetetlen lenne állást foglalni egy ilyen témában. Mindenesetre az már biztos, hogy a jó ideje a vörös szőnyegen is taroló vintage lázra jó pár múltidéző példát láthatunk majd az előttünk álló díjkiosztó szezonban.


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor a sztárok ugyanazt a ruhát viselték, ugyanarra az eseményre

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.