Zendaya végre megtörte a csendet: ilyen nagyot lépett előre a kapcsolata Tom Hollanddal

Zendaya végre megtörte a csendet: ilyen nagyot lépett előre a kapcsolata Tom Hollanddal
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Zendaya és Tom Holland a Z-generáció kedvenc álompárja és most jó híreik vannak!

A mindössze 26 éves színésznő-énekesnő, Zendaya az elmúlt években olyan hatalmas szakmai sikereket ért el, mint az Emmy-díj vagy a Golden Globe-díj, ráadásul a szerelem is rátalált. Az Eufória sztárja 2021-ben jelentette be, hogy összejött kollégájával, a vele egyidős Tom Hollanddal, akivel a Pókemberben szerepeltek együtt. A fiatal pár azóta a Z-generáció kedvence, igazi álompárként tekintenek rájuk, még annak ellenére is, hogy szinte semmit sem lehet róluk tudni, annyira óvják a magánéletüket.

Zendaya és Tom Holland összeköltöztek

Bár Zendaya és Tom Holland nem verik nagy dobra, hogy éppen hol tartanak a kapcsolatukban, azt azért lehet tudni, hogy a színésznő nemrég beköltözött a színész 3 millió fontot érő londoni otthonába. Ráadásul a csendet is megtörte, kettejükről nyilatkozott a Cinema Blend magazinnak. Zendaya 2017-ben ismerkedett össze Tom Hollanddal, ekkor készült a már említett Pókember film, de csak évekkel később lett köztük komoly a dolog: „Tom nagyon jól boldogul a konyhában, ami szuper, mert nálam elég gyakoriak a balesetek. Hamar megtanultuk, hogy egyszerre csak egyikünk lehet a konyhában, mindketten nagyon szeretünk irányítani, szóval nem működik a főzés, ha mindketten ott vagyunk” – mondta Zendaya.
Tom Holland 2023 januárjában vette meg első amerikai ingatlanját, ami körülbelül 6 km-re van Zendaya 4 millió dollártérő Los Angeles-i lakásától. Hosszabb távon az a tervük, hogy valahol arrafelé telepednek le, ahol a színész felnőtt. Most éppen lakásfelújításban gondolkoznak, szeretnének egy házi edzőtermet, mozit és egy pasibarlangot biliárddal.
Zendaya és Tom tényleg nagyon szerelmesek, amit az is alátámaszt, hogy még az is szórakoztatja őket, ha csak beszélni hallják egymást. A színésznő amerikai akcentussal beszéli az angolt, Tom pedig brittel, ami az előbbi szerint nagyon aranyos.
Tom Holland dél-nyugat Londonban nőtt fel, az édesanyja fotóművész, az édesapja pedig komikus és író, van három öccse. Ezzel szemben Zendaya Kaliforniában született, édesapja Nigériából származik, édesanyja német és skót ősökkel rendelkezik. Öt idősebb testvére van.

Galériánkban pedig megnézheted az évek során hogyan változott Zendaya öltözködése és vált stíluskirálynőjévé!

Galéria / 16 kép

Sztárok stílusevolúciója: Zendaya

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.