Képtelen hibázni! Zendaya mesés estélyijétől mindenkinek elállt a szava a vörös szőnyegen

Zendaya
Forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az Eufória sztárjának mesébe illő estélyiétől mindenki szava elállt a szerdán este, a New York-i Lincoln Centerben rendezett nagyszabású eseményen.

Zendaya 25 éves korára elért a csúcsra, bár valószínűleg fog még kellemes meglepetéseket okozni tehetségével, ahogy halad előre az időben. A Legnagyobb Showman, a Pókember és a Dűne filmek üdvöskéje most makulátlan outfitjével rabolta el a szíveket a Time 100 gálán.

Az ifjú sztár a hétköznapokban inkább a sportos stílus kedvelője, és az Eufóriában sem éppen nőiesen öltöztetik, ám estélyi ruhájában olyan csinos volt, hogy bármelyik valódi hercegnővel felvenné a versenyt.

Kép
forrás: Taylor Hill/gettyimages
Kép
forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

A pánt nélküli, colorblock dizájnú kék-fekete ruha a földig ért, miközben szabása gyönyörűen és lágyan emelte ki Zendaya tökéletes alakját, aki színben megfelelő sminket választott az outfithez. Az apró részletek is tökéletesen a helyükön voltak: gyémánt nyaklánc a hozzáillő fülbevalókkal és két gyémántgyűrű is ragyogott a szikrázó mosolyú színésznőn.

A Time 100 gálája egy sztárparádé, de nemcsak színészek és zenészek, hanem egyéb befolyásos emberek is megfordulnak az eseményen. Zendaya például az Innovátorok kategóriában került fel a magazin 100-as listájára, 2022-ben.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Sztárpárok a 2022-es MET-gála vörös szőnyegén

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok