Mitől ilyen szép? Exkluzív Zendaya interjúnkból kiderül!

zendaya interjú
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A színész-énekesnő nemrég parfüm nagykövet lett. Nemcsak ragyogó bőrének titkát árulta el, de meglepő szokását is, amitől mindig zenben érzi magát.

Kép
forrás: Courtesy of Lancôme

A novemberi InStyle oldalain a csodaszép sztár elárulta mitől ilyen sugárzóan gyönyörű minden áldott nap.

Azt beszélik, hogy néha te magad készíted a sminked és a frizurád a vörös szőnyegre.
Néha valóban, főleg a sminket, mivel imádom festeni magam! Szeretem, hogy lehet vele kísérletezgetni, és ha nem sikerül, egyszerűen letörlöm. Persze nem mindig sikerültek tökéletesen ezek a make-upok, hibáztam eleget, voltak megkérdőjelezhető ötleteim is, de hát az egész az önkifejezés szabadságáról szól, nem?


Akkor beautybakik nem is léteznek?
Szerintem csak az a titka, hogy kellő magabiztossággal kell viselni. Azért mondjuk nagyon hálás vagyok, hogy sosem engedték meg otthon, hogy kiszedjem a szemöldököm, akkor sem, amikor a keskeny volt a divat. Egyszer még hetedik osztály előtt elmentem egy szépségszalonba megcsináltatni, de elrontották, az egyik kerek lett, a másik szögletes, ja és persze csúnyán ki is szedték. Nagyon drámaian éltem meg, még sírtam is. Nagy dolog volt ez 13 évesen!


Mi a legkorábbi emléked a sminkről?
Édesanyám nem festette magát, de soha nem mondta, hogy én se tegyem. Ez azért fontos, mert ezzel azt tanultam meg, hogy a smink egyáltalán nem olyan dolog, amit egy nőnek muszáj volna viselnie, vagy éppen el kellene ítélnie. Hanem – mint mondtam is – ez az egész egy önkifejezési forma, amit vagy kipróbálsz, vagy nem. A lényeg, hogy mindig az egyén saját döntése legyen, bármit is válasszon.


Beszéljünk a bőrödről, szinte ragyogsz az összes szelfiden!
A titok a napfény. Állj ki a napra, hagyd, hogy a nap sugarai megvilágítsanak és visszatükröződjenek az arcodról. És persze az is fontos, hogy rendesen hidratált legyen a bőröd. Ha valamit, azt bőven használok mindig.

És a való életben mi a trükk? Mert élőben is csodás a bőröd.
Az első számú szabályom, hogy minden nap napvédőt használok. Nagyon fontos ugye a megfelelő hidratálás is, illetve soha nem fekszem le sminkben. Ezenkívül szeretek beiktatni kényeztető napokat is, amikor aztán minden lépésen végigmegyek: tisztítás, tisztítás egy másik tisztítóval, tonizálás... Képes vagyok néha nyolc dolgot is magamra kenni. Az arcápolás megszállottja vagyok.


Az öngondoskodás divatos szó lett mostanában. Te hogyan csinálod?
Mindenkinek megvan a saját kis szertartása erre. Van, aki meditál, de nekem az nem megy, nagyon nehezen tudom kiüríteni az elmémet. Sokan azt mondják, nem vagyok normális, de én Harry Pottert nézek, napi szinten. Engem ez nagyon megnyugtat.


A Lancôme legújabb és legfiatalabb márkanagykövete lettél. Mit szóltál a felkéréshez?
Nagyon hízelgő volt, közben szinte be is pánikoltam, akkora dolog ez! Egy luxusmárka arcának lenni olyasvalami, amire titokban jó ideje vágytam. Főleg egy ilyen időtlen és klasszikus márkáé, amelynek szeretem és használom is a termékeit.


Mindig olyan magabiztosnak tűnsz. Könnyen jön ez neked?
Szerintem a magabiztosság időigényes dolog. Könnyű azt tanácsolni, hogy szeresd önmagad, de valóban megtenni már nehezebb. Fel kell nőni hozzá, hogy az ember becsülje magát. Anyukámnak például 50 évébe telt. De akkor, mint valami pillangó, kivirágzott. Nem szabad siettetni a folyamatot, meg kell élni a dolgokat, és el kell fogadni, ha kicsit lassabban megy, mint másoknak.

Galéria / 5 kép

Zendaya beauty kedvencei: ettől szép!

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A Bridgerton csak a kezdet! Ezek a június legszexisebb tartalmai a Netflix-en

Idén júniusban nem csak az időjárás lesz igazán forró.

Kép
Életmód

Pletykarajongók figyelem! Nem A Bridgerton család az egyetlen: 6 sorozat, ahol valaki a háttérből mozgatja a szálakat

Élünk-halunk az olyan sorozatokért, melyben valamilyen titok bontakozik ki, azokat pedig, melyekben egy titkos besúgó, posztoló vagy firkász pletykál az adott sorozat szereplőiről, rendszeresen kibeszélve őket és kiteregetve szennyesüket egyenesen imádjuk!

Kép
Életmód

Alvászavar, száraz bőr? A magas kreatininszint a vese betegségre is utalhat

Sokan nem tudják, de kreatinin egyike a legalapvetőbb laborparamétereknek, ugyanis gyakorlatilag az izomanyagcsere végterméke, ezt a vese szűri ki a szervezetünkből. Amikor a laboreredményekben vizsgáljuk a mértékét, akkor a vese állapotára lehet következtetni.

Kép
Szépség

Ez a 3 ezer forintos arctisztító gél Selena Gomez makulátlan arcbőrének titka! Több ezer vásárló esküszik rá!

Ugyanazt tudja, mint a legdrágább arctisztítók és mégis csak 3 ezer forint! Ez a termék Selena Gomez és a vásárlók kedvence!

Kép
Életmód

A 10 legolcsóbb fermentált étel: csodát tesznek a bélflórával

Hallottál már a fermentált ételekről? Érdemes őket fogyasztani, hiszen nagyon jót tesznek az emésztőrendszerünknek, a bélflóránknak, ami pedig a legnagyobb előnyük, hogy nagyon olcsók is, így mindenképpen ajánlott ezeket beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: Ezzel az autóval jártunk nyaralni - rég volt, szép volt!

Bólogató kutya, hajó méretű kormány, négy sebesség, műbőrszag... Imádtuk!