Zendaya és Timothée Chalamet kétségtelenül a legstílusosabb sztárpárként promózza körbe új filmjét

Zendaya és Timothée Chalamet kétségtelenül a legstílusosabb sztárpárként promózza körbe új filmjét
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Amióta nekiálltak közös filmjük, a a Dűne népszerűsítésének, azóta is fáradhatatlanul divatozzák át a sajtóhelyszíneket.

Október 21-én, azaz e hét csütörtökén kerül a magyar mozikba a Denis Villenueve által rendezett Dűne, amit Norvégia és Jordánia mellett, részben hazánkban forgattak. A filmet a Velencei Filmfesztiválon mutatták be először, ahol a film két fiatal főszereplője, Zendaya és Timothée Chalamet között annyira működött azonnal a trendkémia, hogy már akkor sejtettük, ez bizony még csak a kezdet. És így is lett!

Zendaya Balmainben, Timothée pedig Haider Ackermann kreációjában vonult Velencében!
forrás: gettyimages.com
Zendaya Balmainben, Timothée pedig Haider Ackermann kreációjában vonult Velencében!

A filmhez köthető legnagyobb világsztárok, többek közt Jason Momoa, Rebecca Ferguson, és Sharon Duncan-Brewster pedig lelkesen járják a világot és promózzák a filmet. Ezeket a hivatalos megjelenéseket azonban kétségtelenül Zendaya és Timothée hihetetlen választásai teszik talán minden idők egyik legtrendibb sajtóturnéjává.

A premier után szeptember elején Párizsba utaztak, Zendaya itt hasvillantós párosítása mellett egy Bottega Veneta összeállítással is készült, amihez jól illett Timothée barna árnyalatokban úszó Burberry szettje. A fotón egyébként Rebecca Ferguson színésznő és a film rendezője, Denis Villeneuve látható mellettük.

Tegnap pedig Londonban valami elképesztően különleges volt a színésznő Andreas Kronthaler által tervezett Vivienne Westwood szettje, amihez meglepő módon abszolút jól illeszkedett Timothée-n látható virágokkal borított Stella McCartney együttes.

Kép
forrás: gettyimages.com

A vetítést követő partyn a Gravitáció rendezőjével, Alfonso Cuaronnal álltak össze egy kép erejéig. Zendaya itt már Peter Do egyik jövő tavaszra szánt összeállítását kapta fel, míg Timothée egy diszkréten csillogó Saint Laurent öltönyben érezte az estét.

Kép
forrás: gettyimages.com

A következő promó eseményen pedig már egy áttetsző nude Sportmax összeállításban pózolt a színésznő.

Könnyen lehet, hogy a közös promó időszak lassan véget ér, ettől függetlenül mi azért kitartóan reménykedünk abban, hogy a jövőben is hoznak majd még nekünk ilyen felejthetetlen trendtalálkozásokat.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 lehengerlő szett, amit Zendaya a vörös szőnyegen viselt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok