Zendaya, ahogy még sosem láttad! Új fotóin elképesztő sminkben és hajban feszít a fiatal tehetség

Zendaya, ahogy még sosem láttad! Új fotóin elképesztő sminkben és hajban feszít a fiatal tehetség
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő most újabb szintet lépett a stíluslétrán!

A még mindig csak 25 éves Zendaya hihetetlen tudatossággal építi a karrierjét. Először gyerekmodellként, majd táncosként próbálta ki magát a showbiznisz világában, és bár az Indul a risza! című szitkom után kiadott egy szólóalbumot is, végül mégis inkább visszatért a színjátszáshoz. Mindez pedig anynira jó döntésnek bizonyult, hogy az Euphoria című sorozatban nyújtott alakítását 2020-ban Emmy-díjjal jutalmazták, ezzel pedig ő lett a díjkiosztó történetének eddigi legfiatalabb nyertese.

Zendaya pedig nemcsak hihetetlen tehetséges, de a stílusérzék is a kisujjában van. Olyan láthatatlan energiákat szabadít fel abban a pillanatban, amikor a vörös szőnyegre lép, hogy a kamerák se tudnak betelni vele, és kifinomult ízlésének hála a legnagyobb divatházakat is egy szempillantás alatt vette le a lábukról. És persze minket is.

A legújabb amerikai InStyle címlapsztárjaként pedig csak fokozza a szakma és a rajongók csodálatát!

A színésznő többek közt Schiaparelli Haute Couture, Valentino Haute Couture, Armani Privé és Alexis Mabille csodaszép kreációiban állt a kamera elé, a csodás ruhák mellé pedig egy őrületes beauty átalakuláson is átesett.

Természetesen a vörös szőnyeg témaköre sem maradhatott ki az interjúból...

Mi mindig egy kisebb történetet építünk a vörös szőnyeges szettek köré. Olyan ez, mintha a színészi énemet kiterjeszteném ezekre a megjelenésekre. A ruhák érzéseket közvetítenek, éppen ezért belőlem is mindig más-más oldalamat hozzák ki, így a ruhákon keresztül találkozhatok a bennem élő különböző nőkkel.

Megannyi gyönyörű estélyi darab közül, három kedvencet is megemlített. A 2017-ben, A legnagyobb showman ausztrál premierjén viselt pillangós Moschino ruhát, a 2018-as MET-gálán viselt Jeanne d’Arc inspirálta Versace darabot, illetve a Critics’ Choice Awards-on viselt rózsaszín mellvérttel felszerelt Tom Ford kreációt.

Kép
forrás: gettyimages.com

Illetve azt is elárulta, hogy a vörös szőnyeges események előtt mindig gyakorol egy kicsit:

Amikor felveszek egy összeállítást, a vörös szőnyeg előtt gyakorolgatom a tükörben, hogy milyen pózok működnek jól az adott darabban. Egyébként 14 éves koromban volt az első filmpremieremen, emlékszem, egy halom ruhát kaptam a Targettől, és azt éreztem, hogy szárnyalok. Menőnek éreztem magam. Egészen a mai napig azt gondolom, ez az érzés az, ami igazán számít. Ha ez megvan, akkor tudod, hogy jól csinálod.

Ha választhatna, akkor Cher gardróbjába sétálna be egyszer egy szép napon, mert imádja Bob Mackie összes, az énekesnőnek tervezett kosztümjét. De Diahann Carroll egykori színésznő mellett, nagymamája stílusa inspirálja őt a legjobban, és bár a legnagyobb tervezők ruháiba bújhat minden héten, a mai napig emlékszik első designer darabjára...

Amikor először jártam Párizsban, az Indul a risza! miatt, akkor vettem egy icipici Louis Vuitton táskát. Nagyon cuki volt és még mindig megvan valahol!

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Zendaya legemlékezetesebb szettjei a vörös szőnyegről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!