Zendaya, ahogy még sosem láttad! Új fotóin elképesztő sminkben és hajban feszít a fiatal tehetség

Zendaya, ahogy még sosem láttad! Új fotóin elképesztő sminkben és hajban feszít a fiatal tehetség
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő most újabb szintet lépett a stíluslétrán!

A még mindig csak 25 éves Zendaya hihetetlen tudatossággal építi a karrierjét. Először gyerekmodellként, majd táncosként próbálta ki magát a showbiznisz világában, és bár az Indul a risza! című szitkom után kiadott egy szólóalbumot is, végül mégis inkább visszatért a színjátszáshoz. Mindez pedig anynira jó döntésnek bizonyult, hogy az Euphoria című sorozatban nyújtott alakítását 2020-ban Emmy-díjjal jutalmazták, ezzel pedig ő lett a díjkiosztó történetének eddigi legfiatalabb nyertese.

Zendaya pedig nemcsak hihetetlen tehetséges, de a stílusérzék is a kisujjában van. Olyan láthatatlan energiákat szabadít fel abban a pillanatban, amikor a vörös szőnyegre lép, hogy a kamerák se tudnak betelni vele, és kifinomult ízlésének hála a legnagyobb divatházakat is egy szempillantás alatt vette le a lábukról. És persze minket is.

A legújabb amerikai InStyle címlapsztárjaként pedig csak fokozza a szakma és a rajongók csodálatát!

A színésznő többek közt Schiaparelli Haute Couture, Valentino Haute Couture, Armani Privé és Alexis Mabille csodaszép kreációiban állt a kamera elé, a csodás ruhák mellé pedig egy őrületes beauty átalakuláson is átesett.

Természetesen a vörös szőnyeg témaköre sem maradhatott ki az interjúból...

Mi mindig egy kisebb történetet építünk a vörös szőnyeges szettek köré. Olyan ez, mintha a színészi énemet kiterjeszteném ezekre a megjelenésekre. A ruhák érzéseket közvetítenek, éppen ezért belőlem is mindig más-más oldalamat hozzák ki, így a ruhákon keresztül találkozhatok a bennem élő különböző nőkkel.

Megannyi gyönyörű estélyi darab közül, három kedvencet is megemlített. A 2017-ben, A legnagyobb showman ausztrál premierjén viselt pillangós Moschino ruhát, a 2018-as MET-gálán viselt Jeanne d’Arc inspirálta Versace darabot, illetve a Critics’ Choice Awards-on viselt rózsaszín mellvérttel felszerelt Tom Ford kreációt.

Kép
forrás: gettyimages.com

Illetve azt is elárulta, hogy a vörös szőnyeges események előtt mindig gyakorol egy kicsit:

Amikor felveszek egy összeállítást, a vörös szőnyeg előtt gyakorolgatom a tükörben, hogy milyen pózok működnek jól az adott darabban. Egyébként 14 éves koromban volt az első filmpremieremen, emlékszem, egy halom ruhát kaptam a Targettől, és azt éreztem, hogy szárnyalok. Menőnek éreztem magam. Egészen a mai napig azt gondolom, ez az érzés az, ami igazán számít. Ha ez megvan, akkor tudod, hogy jól csinálod.

Ha választhatna, akkor Cher gardróbjába sétálna be egyszer egy szép napon, mert imádja Bob Mackie összes, az énekesnőnek tervezett kosztümjét. De Diahann Carroll egykori színésznő mellett, nagymamája stílusa inspirálja őt a legjobban, és bár a legnagyobb tervezők ruháiba bújhat minden héten, a mai napig emlékszik első designer darabjára...

Amikor először jártam Párizsban, az Indul a risza! miatt, akkor vettem egy icipici Louis Vuitton táskát. Nagyon cuki volt és még mindig megvan valahol!

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Zendaya legemlékezetesebb szettjei a vörös szőnyegről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.