190 rózsa díszíti: imádjuk Zendaya rózsaszín estélyi ruháját, amiben a SAG Awards vörös szőnyegén jelent meg

190 rózsa díszíti: imádjuk Zendaya rózsaszín estélyi ruháját, amiben a SAG Awards vörös szőnyegén jelent meg
Forrás: Getty Images/Amy Sussman / Staff

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyszerűen csodás a vintage romantika, amit a vörös szőnyegre vitt.

Zendaya egyszerűen hibátlan stílussal rendelkezik, pontosan tudja, hogy mit akar és mi az, amit nem hajlandó viselni. Vékony és sportos alakján persze minden csodásan mutat, jól tudják ezt a divatházak is, akik előszeretettel készítenek neki estélyi ruhákat a jeles eseményekre.

A legutóbbi hétvége igen mozgalmasan telt a sztár számára, ugyanis több vörös szőnyeges eseményen is részt vett, ráadásul ez azt jelentette, hogy több drámai ruhát is viselt két nap leforgása alatt. Zendaya ugyanis szeret átöltözni ezeken az eseményeken, hogy több oldalát is megmutathassa.

Az egyik leggyönyörűbb és a külföldi lapok által is legtöbbször emlegetett estélyi ruháját a SAG Awards-on viselte. A vörös szőnyegen megidézte a régi Hollywoodot egy pánt nélküli rózsaszín Valentino ruhában. Nemcsak a korzett, a hatalmas rózsák, de a Bulgari ékszere is vintage hatású volt.

Nem sokkal később már egy másik, szintén rózsaszín ruhában láthattuk Zendayát. Ezúttal Giorgio Armani ruhában tündökölt és egy chokert viselt a másik lánc helyett:

Természetesen amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy milyen ruhakölteményekben mutatkozott a NAACP Image Awards eseményén. Először egy limezöld és fekete színű, felsliccelt Versace darabban libbent végig a vörös szőnyegen.

Nem sokkal később pedig egy alig takaró fehér színű Prada együttesben mutatta meg bomba alakját:

Neked melyik ruha tetszett a legjobban?
A rózsás Valentino.
A rózsaszín Giorgio Armani selyemruha.
A fekete-zöld Versace darab.
A merész Prada együttes.
Megosztom az eredményt

És ezt láttad már?

Galéria / 16 kép

Sztárok stílusevolúciója: Zendaya

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.