Nem hiszed el, hogy kinek a társaságában csípték el Zac Efront Thaiföldön - FOTÓK

Nem hiszed el, hogy kinek a társaságában csípték el Zac Efront Thaiföldön - FOTÓK
Facebook
Twitter
Pinterest

Zac Efron újabb filmje igencsak kecsegtetőnek ígérkezik!

Zac Efron ezerrel pörög, ha munkáról van szó, és ami azt illeti, az utóbbi időben kicsit sem alap projektekbe vágta a fejszéjét. Hiszen a Zac Efronnal a Föld körül mellett elvállalt egy túlélősorozatot, a Killing Zac Efront is, ami már a címéből ítélve sem éppen egy biztonságos műfaj, arról nem beszélve, hogy ennek a műsornak a forgatásán szedett össze egy olyan bakteriális fertőzést - valószínűleg tífuszt - Pápua Új-Guineában, ami miatt kórházi kezelésre szorult.

Ennyi projekt és kihívásokkal teli kaland mellett pedig még bőven belefér az idejébe egy-két filmforgatás is. A rajongók a napokban éppen Thaiföldön fülelték le a színészt, aki itt is ünnepelte október 18-án 34. születésnapját:

Na és itt jön az érdekesség, ugyanis a videó nem mástól származik, mint Russell Crowetól. Bizony ám, a Gladiátor sztárja végre ismét hallat magáról, mi pedig már alig várjuk, hogy még több fotó lásson napvilágot a nemrég kezdődött forgatásról.

A Peter Farrelly által rendezett The Greatest Beer Run Ever című film, Chick Donohue és J.T. Malloy azonos című könyve alapján készül. Zac Efron játssza John 'Chickie' Donohuet, aki 1967-ben azért indul el New York-ból Vietnámba, hogy sört vigyen gyerekkori barátjának, aki éppen az ázsiai országban harcol. Saigonba érve Donohue találkozik a Russell Crowe által játszott újságíróval, aki hamar felvilágosítja a lelkes fiatalt, hogy ez a háború egészen más, mint amit ő gondolt. A minden szempontból különleges keretbe épülő,vietnámi háborús filmben Zac és Russell mellett Bill Murray és az American Horror Storyból ismert, Kyle Allen is feltűnik majd.

És ha már Zac, az öccsét láttad már?

Galéria / 7 kép

Ő Zac Efron szexi öccse, Dylan

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!