Nem hiszed el, hogy kinek a társaságában csípték el Zac Efront Thaiföldön - FOTÓK

Nem hiszed el, hogy kinek a társaságában csípték el Zac Efront Thaiföldön - FOTÓK

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Zac Efron újabb filmje igencsak kecsegtetőnek ígérkezik!

Zac Efron ezerrel pörög, ha munkáról van szó, és ami azt illeti, az utóbbi időben kicsit sem alap projektekbe vágta a fejszéjét. Hiszen a Zac Efronnal a Föld körül mellett elvállalt egy túlélősorozatot, a Killing Zac Efront is, ami már a címéből ítélve sem éppen egy biztonságos műfaj, arról nem beszélve, hogy ennek a műsornak a forgatásán szedett össze egy olyan bakteriális fertőzést - valószínűleg tífuszt - Pápua Új-Guineában, ami miatt kórházi kezelésre szorult.

Ennyi projekt és kihívásokkal teli kaland mellett pedig még bőven belefér az idejébe egy-két filmforgatás is. A rajongók a napokban éppen Thaiföldön fülelték le a színészt, aki itt is ünnepelte október 18-án 34. születésnapját:

Na és itt jön az érdekesség, ugyanis a videó nem mástól származik, mint Russell Crowetól. Bizony ám, a Gladiátor sztárja végre ismét hallat magáról, mi pedig már alig várjuk, hogy még több fotó lásson napvilágot a nemrég kezdődött forgatásról.

A Peter Farrelly által rendezett The Greatest Beer Run Ever című film, Chick Donohue és J.T. Malloy azonos című könyve alapján készül. Zac Efron játssza John 'Chickie' Donohuet, aki 1967-ben azért indul el New York-ból Vietnámba, hogy sört vigyen gyerekkori barátjának, aki éppen az ázsiai országban harcol. Saigonba érve Donohue találkozik a Russell Crowe által játszott újságíróval, aki hamar felvilágosítja a lelkes fiatalt, hogy ez a háború egészen más, mint amit ő gondolt. A minden szempontból különleges keretbe épülő,vietnámi háborús filmben Zac és Russell mellett Bill Murray és az American Horror Storyból ismert, Kyle Allen is feltűnik majd.

És ha már Zac, az öccsét láttad már?

Galéria / 7 kép

Ő Zac Efron szexi öccse, Dylan

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!