Hazai sztárok támogatják a tehetséges fiatal magyar művészeket felkaroló digitális galéria kampányát

Hazai sztárok támogatják a tehetséges fiatal magyar művészeket felkaroló digitális galéria kampányát
Forrás: Trunkó Bálint
Facebook
Twitter
Pinterest

Nemcsak összeköti a fiatal tehetséges művészeket a műkedvelő nagyközönséggel, de segít műveik népszerűsítésében és értékesítésében, valamint anyagi jellegű támogatást is nyújt számukra.

A youngart online galéria missziója, hogy valódi művészeti közösséget építsen úgy, hogy közben értéket teremt, fiatal tehetségeket karol fel és támogatja is őket. Mindezt Dr. Hatházi Vera, ügyvéd álmodta meg, aki már évek óta támogat fiatal művészeket. Felismerte, hogy azzal tud számukra minél szélesebb körben segítséget nyújtani, ha összeköti őket egy olyan vásárlói közönséggel, akik hozzá hasonlóan szeretik a művészetet, és vásárlásukkal szívesen támogatják a fiatal tehetségeket. Ez ráadásul egybecseng azzal a lakberendezési trenddel, hogy az elmúlt években egyre nagyobb igény tapasztalható az egyedi és eredeti műtárgyak iránt. A youngart.hu online galériával Vera egy olyan platformot hozott létre, ahol nemcsak hozzájutni lehet ezekhez a mesterművekhez, de többszáz darabos kollekcióból lehet válogatni, miközben a fiatal művészeket övező társadalmi problémára is megoldást nyújt.

„Az elmúlt években számos művészt volt alkalmam megismerni és a velük való beszélgetésekből egyre világosabbá vált, hogy mi az, amire szükségük van. Elkezdtem egy olyan szakmai csomag kialakításán dolgozni, amely komplex támogatást nyújthat számukra. Így született meg a youngart, ami egy olyan koncepción alapszik, ami lehetőséget teremt a tehetségek számára, hogy a művészetükből élhessenek, hogy megismerjék és elismerjék őket. - fejti ki a youngart megálmodója az inspirációt nyújtó problémakör eredetét.

Kép
forrás: Trunkó Bálint

A youngart első kampánya olyan híres, műkedvelő embereket állított maga mellé, mint Trokán Nóra, Haumann Máté színművészek, Polgár Odett énekesnő, Ott Anna kulturális menedzser és Szauer Judit gasztro szakember. A nagyköveteket egy-egy youngart tehetség festményével örökítette meg Trunkó Bálint fotográfus. A fotósorozat célja, hogy még közelebb hozza a művészetet a műkedvelőkhöz és a potenciális vásárlókhoz.

Galéria / 5 kép

A YOUNGART GALLERY nem mindennapi kampányfotói

Megnézem a galériát

Egy biztos, az a művészet felé való tenni akarás szeretet, ami a youngartot jellemzi, az igazán értékteremtő a mai világban.

Köszönjük, hogy vagytok!

A youngart fiatal művészek támogatására irányuló törekvései azonban messze túlmutatnak az értékesítési platform biztosításán. PR és marketing szakmai támogatással segíti alkotásaik népszerűsítését, és anyagi támogatást nyújtó programokat indít. A tavasszal induló Youngart Porsche Képzőművészeti Ösztöndíj az első ilyen kezdeményezés, amelynek nyertese 6 hónapon át pénzügyi támogatásban részesül, így intenzívebben tud az alkotásra koncentrálni. Az ösztöndíj mellett a zsűri által kiválasztott tíz művész pedig bemutatkozási lehetőséget kap a YOUNGART GALLERY és a Porsche által szervezett közös kiállításon.

A jelentkezéseket 2021. április 20-ig várják a szervezők.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!