Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

A legkeményebb hollywoodi sztori! Minden, amit Woody Harrelson többszörösen elítélt, hajdan bérgyilkosként tevékenykedő apjáról tudni lehet

A legkeményebb hollywoodi sztori! Minden, amit Woody Harrelson többszörösen elítélt, hajdan bérgyilkosként tevékenykedő apjáról tudni lehet
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Woody Harrelson családfája meglepőbb részleteket rejt, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

Pár napja bombaként robbant a hír, hogy Woody Harrelson és Matthew McConaughey nem tartja kizártnak azt, hogy testvérek lehetnek. A Mielőtt meghaltam című filmért Oscar-díjjal jutalmazott színész ugyanis Kelly Ripa műsorában beszélt arról, hogy ő és Woody erősen gondolkodnak azon, hogy egy DNS-tesztnek vetik alá magukat, mert van egy olyan érzésük, hogy féltestvérek lehetnek.
Akkor kezdte el őket komolyabban is foglalkoztatni a téma, amikor egy közös nyaraláson Matthew McConaughey anyukája félreérthetetlen hangsúllyal jegyezte meg Woody Harrelsonnak azt, hogy „ismertem az apádat”. A két színész képtelen volt nem meghallani a mondat mögött húzódó enyhe utalást, így „matekoztak” egy kicsit és rájöttek arra, hogy Zombieland sztárjának édesapja akkoriban éppen szabadlábon volt, amikor Matthew szülei váltak, és bár ennek fényében erős a gyanújuk azzal kapcsolatban, hogy féltestvérek lehetnek, egyelőre még nem vetették alá magukat az ilyenkor szokásos DNS-vizsgálatnak. A két sztár sztorijának fényében pedig úgy gondoltuk, hogy egy kicsit utánajárunk Woody rejtélyes édesapjának.

Ki volt Woody Harrelson édesapja?

A színész 7 éves volt, amikor édesapja, az egyébként leginkább bérgyilkosként dolgozó Charles Harrelson teljesen eltűnt az életéből. A férfit már fia születése előtt sem volt egy törvénytisztelő polgár, hiszen 1960-ban fegyveres rablás miatt ítélték el, ennek fényében pedig nem meglepő az, hogy később sem tudott jó útra térni. 1968-ban hagyta el családját és ugyanebben az évben egy texasi lakos meggyilkolásával vádolták meg, ám a bíróság végül próbaidőre ítélte.1973-ban ismét szembekerült a hatóságokkal és ekkor 15 évet kapott, de 1978-ban jó magaviselete miatt idő előtt szabadon engedték. Nem sokkal később akkori feleségével, egy másik gyilkosságba keveredett és 1979-ben John H. Wood Jr. szövetségi bíró megöléséért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

A színésznek 1981-ig fogalma sem volt arról, hogy mit tett az édesapja, és ő is a hírekből értesült arról, hogy Charles élete végéig a rácsok mögött marad. Woody Harrelson egy 1988-as interjú során elárulta, hogy rendszeresen látogatja az apját a szövetségi börtönben, aki elmondása szerint egyébként egy olvasott és bájos ember, ám inkább barátként tekint rá, sem mint apaként. Woody apja végül 2007-ben 68 évesen, a cellájában hunyt el szívrohamban.
Meg kell hagyni, hogy Woody Harrelson családjában már így is meglepő titkok lapultak, és ez még fokozódik majd ha kiderül az, hogy az egyik kollégája és jó barátja valójában a féltestvére is. Amire egyébként minden esély megvan, ugyanis az 1969-ben született Matthew McConaughey szüleinek kapcsolata annyira viharos volt, hogy kétszer váltak el, és háromszor házasodtak össze, a köztes időben pedig bármi megeshetett. Nos, nem tagadás a legkeményebb történeteket tényleg az élet írja.

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

9 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!