A legkeményebb hollywoodi sztori! Minden, amit Woody Harrelson többszörösen elítélt, hajdan bérgyilkosként tevékenykedő apjáról tudni lehet

A legkeményebb hollywoodi sztori! Minden, amit Woody Harrelson többszörösen elítélt, hajdan bérgyilkosként tevékenykedő apjáról tudni lehet
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Woody Harrelson családfája meglepőbb részleteket rejt, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

Pár napja bombaként robbant a hír, hogy Woody Harrelson és Matthew McConaughey nem tartja kizártnak azt, hogy testvérek lehetnek. A Mielőtt meghaltam című filmért Oscar-díjjal jutalmazott színész ugyanis Kelly Ripa műsorában beszélt arról, hogy ő és Woody erősen gondolkodnak azon, hogy egy DNS-tesztnek vetik alá magukat, mert van egy olyan érzésük, hogy féltestvérek lehetnek.
Akkor kezdte el őket komolyabban is foglalkoztatni a téma, amikor egy közös nyaraláson Matthew McConaughey anyukája félreérthetetlen hangsúllyal jegyezte meg Woody Harrelsonnak azt, hogy „ismertem az apádat”. A két színész képtelen volt nem meghallani a mondat mögött húzódó enyhe utalást, így „matekoztak” egy kicsit és rájöttek arra, hogy Zombieland sztárjának édesapja akkoriban éppen szabadlábon volt, amikor Matthew szülei váltak, és bár ennek fényében erős a gyanújuk azzal kapcsolatban, hogy féltestvérek lehetnek, egyelőre még nem vetették alá magukat az ilyenkor szokásos DNS-vizsgálatnak. A két sztár sztorijának fényében pedig úgy gondoltuk, hogy egy kicsit utánajárunk Woody rejtélyes édesapjának.

Ki volt Woody Harrelson édesapja?

A színész 7 éves volt, amikor édesapja, az egyébként leginkább bérgyilkosként dolgozó Charles Harrelson teljesen eltűnt az életéből. A férfit már fia születése előtt sem volt egy törvénytisztelő polgár, hiszen 1960-ban fegyveres rablás miatt ítélték el, ennek fényében pedig nem meglepő az, hogy később sem tudott jó útra térni. 1968-ban hagyta el családját és ugyanebben az évben egy texasi lakos meggyilkolásával vádolták meg, ám a bíróság végül próbaidőre ítélte.1973-ban ismét szembekerült a hatóságokkal és ekkor 15 évet kapott, de 1978-ban jó magaviselete miatt idő előtt szabadon engedték. Nem sokkal később akkori feleségével, egy másik gyilkosságba keveredett és 1979-ben John H. Wood Jr. szövetségi bíró megöléséért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

A színésznek 1981-ig fogalma sem volt arról, hogy mit tett az édesapja, és ő is a hírekből értesült arról, hogy Charles élete végéig a rácsok mögött marad. Woody Harrelson egy 1988-as interjú során elárulta, hogy rendszeresen látogatja az apját a szövetségi börtönben, aki elmondása szerint egyébként egy olvasott és bájos ember, ám inkább barátként tekint rá, sem mint apaként. Woody apja végül 2007-ben 68 évesen, a cellájában hunyt el szívrohamban.
Meg kell hagyni, hogy Woody Harrelson családjában már így is meglepő titkok lapultak, és ez még fokozódik majd ha kiderül az, hogy az egyik kollégája és jó barátja valójában a féltestvére is. Amire egyébként minden esély megvan, ugyanis az 1969-ben született Matthew McConaughey szüleinek kapcsolata annyira viharos volt, hogy kétszer váltak el, és háromszor házasodtak össze, a köztes időben pedig bármi megeshetett. Nos, nem tagadás a legkeményebb történeteket tényleg az élet írja.

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

9 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.