Frissülj fel és tündökölj a nyári hőségben is, bárhol, bármikor!

Frissülj fel és tündökölj a nyári hőségben is, bárhol, bármikor!
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

A Women’secret testpermeteit muszáj kipróbálnod!

Talán nem túlzás azt mondani, hogy még soha nem vártuk ennyire a nyarat, mint idén. Ezért is fontos, hogy a 2021-es év legforróbb napjait különlegessé és emlékezetessé tegyük. Adjuk meg magunknak mindazt a csillogást és törődést, amire vágyunk, és mely szükséges ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben, magabiztosságunkkal mindenkit lehengerelve. Ehhez viszont szükségünk van egy nélkülözhetetlen szövetségesre, a testpermetre!

Légy friss, üde és káprázatos minden pillanatban!

Azt mind tudjuk, hogy a nyári melegben kifejezetten fontos a folyamatos felfrissülés a kellemes illat és a vonzó megjelenés érdekében. Ilyenkor azonban a teltebb Eau de Parfum-ök olykor nehéznek hathatnak rajtunk, mely különösen zavaró is lehet. A Women’secret Body Mist kollekció minden egyes tagja könnyed felfrissülést nyújtva garantál varázslatos illatot, melyet bárhol és bármikor magadra fújhatsz!

Csillogj, és légy ellenállhatatlan!

2021-ben a Women’secret két olyan testpermetet hozott el nekünk, melyek a különleges alkalmak elengedhetetlen kiegészítői lesznek. Legyen szó akár egy kertipartiról, esti koktélozásról, egy nyaralásról vagy akár egy vacsoráról, a Women’secret Body Mist Forever Gold és Lady Tenderness segítségével garantáltan ragyogni fogsz és mindenkit ámulatba ejtesz! Ess szerelembe Te is a Forever Gold passionfruit és magnólia által meghatározott gyümölcsös-virágos jegyeivel vagy add át magad az örömteli nőiességnek a Lady Tenderness kókusz, körte és jázmin által átitatott gyümölcsös-édességének!

Kép
forrás: PR

Tegyél különlegessé minden pillanatot!

Az új Forver Gold és Lady Tenderness mellett a Women’secret Body Mist kollekciója további négy illattal ragadja meg a tökéletes nyár egyes momentumainak esszenciáját. Fedezd fel a forró nyári szerelem illatát magába záró Exotic Love-ot, az érzékeny és nőies Daily Romance-t, a csókokkal beborító Kiss Moments-t, és az igazán vonzó és csábító Pretty & Sexy-t. Garantáltan minden pillanatot emlékezetessé tesznek!

Kép
forrás: PR

A Women’secret testpermeteit keresd Douglas.hu oldalon!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.