„Nem vigyáztam magamra” - Winona Ryder őszintén mesélt Johnny Deppel történt szakításáról

„Nem vigyáztam magamra” - Winona Ryder őszintén mesélt Johnny Deppel történt szakításáról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Winona Ryder nagyon nehéz időszakon ment át akkoriban.

Winona Ryder mindössze 17 éves volt, amikor 1989 júniusában a A rock 'n' roll ördöge című film premierjén megismerkedett a 25 éves Johnny Deppel. Két hónap múlva randizni kezdtek, , majd öt hónappal később eljegyezték egymást. A színész pedig még egy Winona Forever tetoválással is megerősítette szerelmük tényét (a szakításuk után Winona neve Winóra változott), ám a nagy médiafelhajtás idővel felőrölte a kapcsolatukat, és 1993 júniusában végleg elváltak útjaik.

Winona Ryder most egy interjúban mesélt arról, hogy mennyire rosszul élte meg a szakítást, ami a mentális egészségére is hatással volt. Egészen pontosan úgy írta le az állapotát, mintha Észvesztő című film valósággá vált volna - utalva ezzel arra az 1999-ben bemutatott alkotásra, melyben Angelina Jolie oldalán egy olyan tinédzsert játszott, aki 18 hónapig van kórházban egy öngyilkossági kísérlet miatt, és végül borderline személyiségzavarral diagnosztizálják.

Az 1994-es A kísértetház című filmje készültekor padlón volt lelkileg, amire szerepe még inkább rátett, a teste tele volt kreált zúzódásokkal, az arcán pedig vágások éktelenkedtek. Ő pedig csak arra tudott gondolni...

Te úgy bánnál ezzel a lánnyal, mint magaddal? Emlékszem, hogy magamba néztem, és azt mondtam: Pont ezt művelem magammal legbelül. Mert egyszerűen nem vigyáztam magamra

- mondta.

A színésznő végül talált egy „hihetetlen terapeutát”, aki azt tanácsolta neki, hogy képzelje el azt, hogy kedvesebben bánik fiatalabb énjével. De a kollégái között is akadt olyan, akinek jótanácsa aranyat ért akkoriban számára. 1993-ban Az ártatlanság kora készültekor például Michelle Pfeiffer segített neki átvészelni ezt a nehéz időszakot, és csak bíztatni tudta azzal, hogy ez az érzés és fájdalom egy szép napon „elmúlik”.

A színésznő Johnny után 1996-ig Soul Asylum zenekar egyik tagja, Dave Pirner mellett kereste a boldogságot, és kevesen emlékeznek rá, de 1998 és 2000 között Matt Damon barátnője volt. Jelenlegi partnerével, Scott Mackinlay divattervezővel - a Loomstate nevű fenntartható brand egyik társalapítója - 2011 óta alkotnak egy párt, és nagyon jól megvannak. A színésznő még egy vicces sztorit is elmesélt a megismerkedésükről.

Fogalma se volt róla, hogy ki vagyok, amikor először találkoztunk összekevert Milla Jovovich-al. Azt mondta, hogy nagyszerű voltam Az ötödik elemben.


És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

11 eset, amikor a Jóbarátok szörnyen kezelt iszonyúan kényes témákat

A sorozat írói gyakran űztek gúnyt olyan dolgokból, amikből nagyon nem kellett volna. Emlékszel ezekre?

Kép
Sztárok

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.