„Nem vigyáztam magamra” - Winona Ryder őszintén mesélt Johnny Deppel történt szakításáról

„Nem vigyáztam magamra” - Winona Ryder őszintén mesélt Johnny Deppel történt szakításáról
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Winona Ryder nagyon nehéz időszakon ment át akkoriban.

Winona Ryder mindössze 17 éves volt, amikor 1989 júniusában a A rock 'n' roll ördöge című film premierjén megismerkedett a 25 éves Johnny Deppel. Két hónap múlva randizni kezdtek, , majd öt hónappal később eljegyezték egymást. A színész pedig még egy Winona Forever tetoválással is megerősítette szerelmük tényét (a szakításuk után Winona neve Winóra változott), ám a nagy médiafelhajtás idővel felőrölte a kapcsolatukat, és 1993 júniusában végleg elváltak útjaik.

Winona Ryder egy interjúban mesélt arról, hogy mennyire rosszul élte meg a szakítást, ami a mentális egészségére is hatással volt. Egészen pontosan úgy írta le az állapotát, mintha Észvesztő című film valósággá vált volna - utalva ezzel arra az 1999-ben bemutatott alkotásra, melyben Angelina Jolie oldalán egy olyan tinédzsert játszott, aki 18 hónapig van kórházban egy öngyilkossági kísérlet miatt, és végül borderline személyiségzavarral diagnosztizálják.

Az 1994-es A kísértetház című filmje készültekor padlón volt lelkileg, amire szerepe még inkább rátett, a teste tele volt kreált zúzódásokkal, az arcán pedig vágások éktelenkedtek. Ő pedig csak arra tudott gondolni...

Te úgy bánnál ezzel a lánnyal, mint magaddal? Emlékszem, hogy magamba néztem, és azt mondtam: Pont ezt művelem magammal legbelül. Mert egyszerűen nem vigyáztam magamra

- mondta.

A színésznő végül talált egy „hihetetlen terapeutát”, aki azt tanácsolta neki, hogy képzelje el azt, hogy kedvesebben bánik fiatalabb énjével. De a kollégái között is akadt olyan, akinek jótanácsa aranyat ért akkoriban számára. 1993-ban Az ártatlanság kora készültekor például Michelle Pfeiffer segített neki átvészelni ezt a nehéz időszakot, és csak bíztatni tudta azzal, hogy ez az érzés és fájdalom egy szép napon „elmúlik”.

A színésznő Johnny után 1996-ig Soul Asylum zenekar egyik tagja, Dave Pirner mellett kereste a boldogságot, és kevesen emlékeznek rá, de 1998 és 2000 között Matt Damon barátnője volt. Jelenlegi partnerével, Scott Mackinlay divattervezővel - a Loomstate nevű fenntartható brand egyik társalapítója - 2011 óta alkotnak egy párt, és nagyon jól megvannak. A színésznő még egy vicces sztorit is elmesélt a megismerkedésükről.

Fogalma se volt róla, hogy ki vagyok, amikor először találkoztunk összekevert Milla Jovovich-al. Azt mondta, hogy nagyszerű voltam Az ötödik elemben.


És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!