7 tény a Weasley családról, amit a legnagyobb Harry Potter rajongók sem tudnak

Harry Potter
Forrás: HBO Max/Harry Potter és a Főnix rendje c. film

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A Harry Potter könyvek és a belőlük készült filmadaptációk kétség kívül örökre az életünk részei maradnak.

Ez persze nemcsak a történet, hanem a karakterek miatt is így van. Bár alapvetően Harry Potter áll a középpontban, mindannyian jól tudjuk, hogy két barátja, Hermione és Ron nélkül sosem érte volna el a végső célját.

Utóbbinak a családja is igen különleges, már-már furcsa, ami minden olvasót és nézőt érdekelt. Ron testvérei, édesapja megdöbbentő munkája vagy éppen az odaadó édesanyjában rejtőző amazon mindenképp megért volna egy saját könyvet, vagy legalább egy külön fejezetet.

Bár ez sosem történt meg, mi azért találtunk néhány igazán megdöbbentő és sosem halott dolgot a Weasley családról, ami még azoknak is új lehet, akik vérbeli rajongóknak vallják magukat.

Lássuk, melyek ezek!

Galéria / 7 kép

7 kevésbé ismert tény a Weasley családról, amit a Harry Potter rajongók sem tudnak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.