Láttad már? Ilyen gyönyörű nő Vivienne Westwood unokája, Cora Corré

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő Vivienne Westwood unokája, Cora Corré
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Vivienne Westwood unokája is a divatszakmában találta meg a számításait.

Vivienne Westwood még házas volt, amikor 1965-ben megismerkedett a nála közel 5 évvel fiatalabb Malcolm McLarennel - a Sex Pistols későbbi menedzserével -, ez találkozás pedig gyökeresen megváltoztatta addigi életét.

A divattervező elhagyta férjét és összeköltözött a művészetekért szintúgy lelkesedő Malcolmmal, két évvel később, 1967-ben pedig megszületett fiuk, Joseph Corré - vezetéknevét bár hivatalosan nem vette, de születésekor kapta apai nagymamájától. Vivienne Westwood és párja lelkesen, és nem mellesleg nagy sikerrel üzemeltette Let It Rock névre keresztelt butikját, ahol nemcsak ruhákat, de lemezeket is árultat, provokatív darabjaik pedig sokszor paprikázták fel a közvéleményt, de kitartottak céljaik mellett. 1981-ben még közösen mutatták be Pirates névre keresztelt kollekciójukat, ezután azonban érzelmi síkon elváltak útjaik, ám szakmailag még további 5 évig dolgoztak együtt.

Fiuk Joseph, időközben felnőtt és talán maga se gondolta volna, hogy a divatszakmában talál rá ő is a számításaira. 1992-ben találkozott a modellként dolgozó Serena Reesszel, és 1994-ben megnyitották a Agent Provocateur névre keresztelt fehérnemű boltjukat, ahol először más tervezők darabjait árulták, majd idővel elkezdtek saját gyártású darabokat tervezni. A cég bár szépen növekedett, az asszony 2007-ben beleszeretett Paul Simononba, akiért végül elhagyta Corrét, és közös megegyezéssel túl is adtak az akkor már igencsak jól jövedelmező vállalkozáson. Kapcsolatukból egy gyermekük született, a most 25 éves Cora Corré.

Cora Corré nem meglepő módon szintúgy a divat világában érzi magát a legkomfortosabban. Részmunkaidőben az édesanyja által 2017-ben alapított, leginkább fehérneműket gyártó Les Girls Les Boys névre keresztelt brandnek a munkálataiból veszi ki a részét, emellett pedig a modellszakma sem egy ismeretlen fogalom a számára. Közben pedig csodaszép nővé cseperedett a néhai divattervező imádott unokája!

Kattints tovább és nézd meg, hogy néz ki most Vivienne Westwood unokája!

Galéria / 6 kép

Így néz ki Vivienne Westwood unokája, Cora Corré

Megnézem a galériát

Korábbi válogatásunkban pedig a 2022-es év végén elhunyt Vivienne Westwood emlékezetes fotóit vettük sorra!

Galéria / 8 kép

Vivienne Westwood 1941-2022

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.