Visszatér Christina Aguilera kedvenc villantós darabja! Mikro miniszoknyákat hoz a 2022-es tavasz

Visszatér Christina Aguilera kedvenc villantós darabja! Mikro miniszoknyákat hoz a 2022-es tavasz
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Minden jel arra utalt, hogy egy ponton eljutunk majd ehhez a trendállomáshoz is!

A '80-as, '90-es évek újraélesztése annyira jól sikerült, hogy év eleje óta már érezni lehetett, hogy a tervezők idén már nem félnek nekifutni egy olyan évtizednek sem, amit trendek szempontjából a mai napig a divattörténet egyik legrejtélyesebb és legsötétebb stíluskorszakként írhatnánk le.

Ám a 2000-es évek divathullámaira jellemző káoszt ma már jóval tapasztaltabban tudjuk kezelni, ennek hála pedig akár még esztétikai szinten is kordába tarthatók ezek az elsőre egészen hihetetlennek tűnő ötletek. A színes ékszereket már egész jól megszoktuk, a cső- és a kendőtopokkal is nagyon jól boldogultunk az elmúlt hónapokban, és minden bizonnyal a pillangók is gyorsan felveszik majd a modern trendek ütemét.

Ennek fényében pedig teljesen érhető, hogy a párizsi divathéten a Miu Miu gondolt egyet és életre keltette Christina Aguilera, Fergie és Paris Hilton egykori nagy kedvencét, az extrán mini miniszoknyát.

Először mutatjuk az eredeti terveket...

Kép
forrás: gettyimages.com

És itt a Miu Miu újragondolt változata, ami talán egy fokkal elegánsabb elődjénél, ám az elmúlt évek trendjeihez képest egyértelműen pár centivel rövidre szabták a 2022-es tavaszi-nyári választékot.

Kép
forrás: gettyimages.com

A trend ébredését már érezni lehetett a milánói divathéten is, ugyanis a Versace, a Blumarine, és a Missoni bemutatóin is feltűntek ezek a csípőcsont villantós darabok, amiknél lassan már csak a vastagabb övek lehetnek centikben gazdagabbak.

Kép
forrás: gettyimages.com

És ha már 2022-es tavaszi-nyári trendek, ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 kihagyhatatlan 2022-es trend a New York-i divathétről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.