Érkezik a harmadik királyi baba?

Érkezik a harmadik királyi baba?

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Vilmos herceg a napokban nyilatkozott arról, milyen boldog most, hogy a család nemrégiben kibővült a kis Saroltával, valamint érdekes információkat közölt egy lehetséges harmadik baba érkezéséről is.


"Sarolta egy igazi ajándék, és örömforrás, nagyon jó baba, de azért őszintén megmondva, sokkal nehezebb egyszerre két gyereket felügyelni, főleg György miatt. Ő egy igazi kis rosszcsont"- nyilatkozta Vilmos herceg, aki hamarosan pilótaként áll a hazája szolgálatába. Nos, úgy tűnik a kis herceg nem csak Sarolta keresztelőjén tudta magára vonni a figyelmet, hanem a családi élet mindennapjaiban is szeret középpontban lenni, egy igazi uralkodói jellemvonás. :)

 György és Sarolta.
György és Sarolta.


Vilmos arra a kérdésre, hogy szeretnének-e Katalinnal még több gyermeket vállalni, a következő sejtelmes választ adta: "Imádok apa lenni és imádom a családomat, nagyon büszke vagyok Katalinra, mert csodásan bánik a két gyermekünkkel, fantasztikus anyanák tartom. Még csak most született meg Sarolta, így most még ezt az állapotot élvezzük, meglátjuk mit hoz a jövő." Nos, ez egy elég diplomatikus válasz, de mi bizakodunk. :)

 Sarolta hercegnő keresztelőjén készült képek. Fotók: Europress.
Sarolta hercegnő keresztelőjén készült képek. Fotók: Europress.


Nézd meg a Sarolta hercegnő keresztelőjéről készült hivatalos képeket! Kattints ide!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!