Vilmos herceg keresztülhúzta Harry terveit: nem engedi, hogy a Windsorban kereszteljék meg Lilibetet

Vilmos herceg keresztülhúzta Harry terveit: nem engedi, hogy a Windsorban kereszteljék meg Lilibetet
Forrás: Getty Images/WPA Pool
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, a testvérek még mindig nem békültek ki teljesen.

A brit királyi családban szokás megmutatni az újszülöttet a születése után, ám mivel Meghan és Harry elköltöztek Amerikába és hátat fordítottak a kötelezettségeknek és jogoknak, így a kislányukat eddig még nem láthattuk. Lilibet Diana júniusban született, és a rajongóknak még mindig nincs fogalmuk sem arról, hogy néz ki a kicsi és vajon kire hasonlít. Persze Meghan és Harry terve épp az volt, hogy megvédje a nyilvánosság elől a családját, és ne tegye ki a brit sajtó támadásainak.

A külföldi lapok infói szerint a pár ennek ellenére Angliában, a Windsor kastély Szent György-kápolnájában szeretné megkeresztelni a kislányt. Ezzel ugyanis nemcsak az a céljuk, hogy a család megint együtt legyen, de azt is szeretnék elérni, hogy Vilmos és Harry végleg kibéküljenek. Ez viszont most meghiúsulni látszik. Az NBC királyi tudósítója, Neail Sean az Expressnek ugyanis azt nyilatkozta, hogy Vilmos herceg megvétózta az ötletet.

Harry és Meghan szerettek volna visszatérni és biztosítani afelől Erzsébet királynőt, hogy a keresztelés a részvételével zajlik majd. De a dolog megdőlt... egy személynek ugyanis nem volt kedve az egészhez, nem hajlandó jó képet vágni az öccséhez. Biztos forrásból mondom, hogy Vilmos herceg volt az, aki lényegében azt mondta, hogy szerintük ez nem fog működni, és ez nem egy jó ötlet

- mondta.

A Kensintgon palota egyelőre nem fűzött megjegyzést a dologhoz.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

A királyi család botrányhősei

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.