Villáminterjú: Györfi Anna

Villáminterjú: Györfi Anna

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Munkatársunk, F. Nagy Ágnes a hétvégén Pécsen járt, a 13. Országos Színházi Találkozón.


Györfi Annának, a Pécsi Nemzeti Színház fiatal színésznőjének már a pihenés kezdetét jelentette az idei POSZT. Meg is érdemli, hiszen az elmúlt évadban ő lett a „Színészgép”, ami annyit tesz, hogy ő lépett színre a legtöbb előadásban. A délután csendesebb színészbüfében Anna a színház művészeti titkárával, Danyi Judittal üldögélt, ott szólítottam meg.

InStyle: Játszol is vagy csak vendég vagy az idei POSZT-on?
Györfi Anna: Idén csak a felolvasó színházban és a gyerekműsorban szerepelek, a színházunk versenydarabjában, a Picasso kalandjaiban nem játszom. Így hát remek helyzetben vagyok, élvezhetem a házi terep előnyeit, ugyanakkor megnézhetem azokat az előadásokat, amelyekre egyébként nem jutnék el. Jó látni a kollégákat, jó feltérképezni, ki mit csinál, hol tart.
InStyle: A színház mindig társasági esemény is, találkozások színtere, lehetőség a különleges megjelenésre.
Gy.A.: Találkozásból szerencsére valóban bőven kijut, nagy pezsgés van ilyenkor Pécsen. De egy fesztivál inkább a strapabíró ruházatról, kényelmes megjelenésről szól, mintsem az eleganciáról. Pedig nagyon szeretjük és meg is jegyezzük, ha olyan nézőket látunk, akik megadják a módját és különösen csinosan jönnek egy-egy előadásra. Mi az évadnyitó és évadzáró előadásokon és a premiereken szoktuk jobban meggondolni, hogy mit veszünk fel, az is előfordul, hogy még napközben is elszaladunk valamit vásárolni.
InStyle: Anna, te budapesti lány vagy. Hogy érzed magad Pécsen?
Gy.A.: Nagyon jól. Először is imádom a színházat, de a várost is. Szeretem a nyugalmat, hogy nem kell tömegközlekedéssel utaznom, mert itt begyalogolhatók a távolságok. Pécs nagyon szép város, a kedvenc részem a Tettye, és bár ritkán megyek fel, mindig nagyon élvezem a város fölötti sétát. Gyönyörűen kialakított sétányt építettek, amikor Pécs kulturális főváros volt 2010-ben.
InStyle: Van-e a színészeknek kedvenc étterme, kávézója a Király utcában, ahol amúgy egymást érik ezek a helyek?
GyA: Van, igen, nagyon szeretjük a DomArt nevű éttermet, amit a POSZT előtt újítottak fel. Rólunk, a színházról szól, jelmezek is láthatók itt, a falakon mai és régi színházi plakátok, fotók vannak. Jó hangulatú hely, csak ajánlani tudom.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!