A Victoria's Secret megint beégett - tényleg nem értik, miről szól 2019

palvin barbara,alexina graham,victorias secret,plus size,botrány,fehérnemű
Forrás: Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Néhány nappal azután, hogy a cég elindult a "sokféleség" útján azzal, hogy a kevésbé sovány Palvin Barbit bevette az angyalai közé, most olyan modell szerződtetésével próbálja bizonyítani a sokszínűség felé nyitását, hogy leesik az állad.

A Victoria's Secret tavaly elég gázos évet zárt, a bevételei folyamatosan esnek, 53 boltját be is kellett zárni. Ez azután történt, hogy Ed Razek, a cég marketingigazgatója arcpirító kommentben reagált Rihanna fehérneműkollekciójának, a Savage X Fentynek bemutatójára és kifejtette a VS érdektelenségét abban a kérdésben, hogy esetleg ők is transgender vagy plus size modelleket alkalmazzanak a különbözőség és sokszínűség jegyében.

palvin barbara,alexina graham
forrás: Instagram
A VS velük nyit a sokszínűség felé. Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk...

Erre múlt héten jött a hír, hogy Palvin Barbara csatlakozik az angyalok táborához. Hogy ezzel a diverzitás felé lépett volna a brand? Haha. Attól, hogy Barbi testzsírszázaléka nem a legalsó határon mozog, még egy magas és jó testű, tipikus fehér modell, aki ráadásul a világ jelenleg egyik leghíresebb arca.

Na de a brand nem tétlenkedett, egy másik modellt, Alexina Grahamet is leszerződtette, aki, így a Victoria's Secret, jól figyelj, első VÖRÖS HAJÚ angyala lett. Wow. Just wow.

Angyalnak lenni egyet jelent azzal, hogy nagy médiaelérése van az embernek. Szóval azt üzenném a fiatal vörös hajúaknak, hogy bármit elérhetnek az életben! Semmi sem lehetetlen.

alexina graham,victorias secret
forrás: Pinterest
Nem semmi, egy vöröshajű VS angyal. Hová fajul a világ?!

Mondta Alexis egy interjúban. Szinte könny szökött a szemünkbe. Lehet, hogy a vörös hajúakat csúfolják az (általános) iskolában, de ha egy ekkora cég, amelynek nagy hatása van fiatal lányok százezreinek gondolkodására (bár láthatólag egyre kevéssé van így, amit a csökkenő eladások bizonyítanak) tényleg így gondolkodik a sokszínűségről, akkor bizony nagy a baj.

A Victoria's Secret már jó ideje nem veszi figyelembe a feedbackeket, amelyek leginkább arról szólnak, hogy ahhoz, hogy a brand megítélése ne zuhanjon tovább, sokkal érzékenyebben kellene hozzáállniuk a társadalmi problémákhoz és nyitni a marginalizált közösségek felé is. Hiszen 2019-ben gyakorlatilag minden erről szól, és ez így is van rendjén.

Galéria / 6 kép

Barbi és Alexina régóta imádják egymást

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Szépség

Mindenki ezért a '80-as évekbeli hajért van most oda a TikTokon: ez lesz a nyári frizuratrendek új kedvence!

Mob Wife Bob a '80-as években élte első nagy fénykorát, végül pár hónapja a TikTokon pörgő múltidézés lendülete őt is felélesztette, ebből a lázból pedig a sztárok se szeretnének kimaradni.

Kép
Sztárok

A sztárok többsége Európába jár nyaralni: ezekre a helyekre még fapados géppel is eljuthatsz!

A hírességek kedvenc üdülőhelyei nyári úti tippként is megállják a helyüket. Van ahova fapados géppel is eljuthatsz! Mutatjuk a 11 nyaralóhely, ahol a sztárok is sűrűn megfordulnak!

Kép
Életmód

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép
Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Végre itt a nagybetűs nyár, ez idő tájt pedig még a legzsúfoltabb menetrendünkbe is szívesen építünk be egy-egy szabadtéri programot.

Kép
Sztárok

Hatalmas veszteség! Így emlékeznek a sztárok Donald Sutherlandre: "A kollégám volt és a barátom lett. Hiányozni fog a jelenléte ebben a világban"

Hatalmas veszteség érte tegnap a világot és filmipart: Donald Sutherland elhunyt. Így tisztelegnek előtte a sztárok és kollégák!