Nagy bejelentés! Victoria Beckham olyat tett, ami 10 éve elképzelhetetlen lett volna

Nagy bejelentés! Victoria Beckham olyat tett, ami 10 éve elképzelhetetlen lett volna

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Kis túlzással divattörténeti pillanat következik!

Aki kicsit is rajong a hírességek öltözködési stílusáért, az biztosan egyetért velünk abban, hogy Victoria Beckham a sztárok stíluskirálynője. Vic divatérzékenységét évek óta nagy csodálattal figyeljük, hiszen a focistafeleség szerepköréből kilépett, s a ma már divatberkekben is elismert divattervező sosem tud hibázni. Lazán felépítette saját birodalmát, majd egy pillanat alatt a kifinomult és elegáns nők mintaképévé változott.

Persze neki is voltak a múltban nagy tévedései, például volt idő, amikor Mrs. Beckham nem adta alább minimum 10 centinél.

Mármint, ami a sarokmagasságot illeti. A sztár szó szerint mindig a föld felett járt, még a boltba is tűsarkúban ment vásárolni, elképzelhetetlen volt, hogy sportcipőt húzzon. Ezt a hóbortját a lábfeje csúnyán meg is sínylette, a magas sarkú túlzott viselésének nyomai a mai napig tetten érhetők a róla készült fotókon.

Kép

Pont ezért lepődtek meg a mai napon, mikor is fény derült Victoria legújabb kollaborációjára, amit a Reebok-kal kötött. Hamarosan érkezik a fitneszöltözékeket a hétköznapi sikkel ötvöző Reebok x Victoria Beckham-kollekció.

Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy egy közös értékrenden alapuló együttműködés részese lehetek. Számomra a legfontosabb, hogy munkásságommal növeljem a nők önbizalmát, a Reebok pedig egy olyan márka, amely már évtizedek óta elkötelezett támogatója az ügynek. A hagyományos fitneszruházat és a divatos hétköznapi viselet ötvözése olyan izgalmas kihívás, amit mindig is ki szerettem volna próbálni. A saját ruhatáramat már évekkel ezelőtt kiegészítettem néhány sportosabb darabbal, ezért is örülök különösen a Reebok megkeresésének.

- nyilatkozta Victoria Beckham a bejelentés kapcsán.

A brit tervező olyan ikonikus márkanagykövetek mellé csatlakozik az új együttműködésnek köszönhetően, mint Ariana Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman és Teyana Taylor. A márka és Beckham hosszú távú együttműködésének első állomása a 2018 végén piacra kerülő kollekció bevezetése lesz.

Na jó, azért mindenki nyugodjon meg, Victoria nem felejti el a tűsarkúkat, viszont sportkollekciója talán végre olyan távlatot nyit, amely eddig elképzelhetetlen volt!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.