Victoria Beckham több, mint egymilliós szépségkúráján nem éppen hétköznapi kezelésekben részesül

victoria beckham
Forrás: James Devaney/GC Images/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Minden évben egyszer ellátogat ide a család, hogy egyhetes kezeléseken vegyenek részt.

Victoria Beckham mindig is arra törekedett, hogy külseje fiatalos és tökéletes legyen, ezért pedig keményen meg is dolgozik! Rengeteget sportol, figyel az étkezésre, és nem mellesleg évente egyszer családjával még Németországba is elutazik, hogy egy hét wellness szépség- és egészségkúrán vegyenek részt. Ennek részleteiről nem sokat mesélt eddig, ám most beengedte a rajongókat a színfalak mögé néhány Insta-poszt keretein belül!

Az itt töltött néhány nap során nem éppen hétköznapi eljárásokon vesz részt az egykori Spice Girl! Megmutatta például, hogy vitaminos infúziót és intravénás kezelést is kap, valamint az egy hét alatt majdnem mindenre megvizsgálják őt és családját (még MRI-vel is).

Victoria Beckham hozzátette, hogy a detoxikálás is kiemelt szerepet kap, ráadásul rengeteget túráznak a Fekete-erdőben a friss levegőn, és kizárólag egészséges ételeket, italokat fogyasztanak.

A hétnapos kezelés több, mint egy millió forintba kerül egyetlen fő számára, és felér egy nyaralással is! Victoria imádja, és szerinte ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy még mindig ilyen fiatalos.

Egyik szerkesztőnk nemrég kipróbálta, milyen hatással van rá, ha Victoria Beckham életmódját követi. Íme a tapasztalatai:

Galéria / 3 kép

Ez történt, miután kipróbáltam Victoria Beckham életmódját

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.