Victoria Beckham megható levelet írt a gyermekeinek

Victoria Beckham megható levelet írt a gyermekeinek
Facebook
Twitter
Pinterest

A Beckham házaspár köztudottan kerüli a nyilvánosságot, ha a családi életükről van szó. Természetesen a család legtöbb tagja képviselteti magát a közösségi oldalakon, de sosem posztolnak életképeket a családi fészekről. Éppen ezért meglepő Victoria rendkívül őszinte levele, amit gyermekeinek, Brooklynnak, Romeónak, Cruznak és a kicsi Harpernek címzett. Olvass bele Te is!

„Életem legcsodálatosabb teljesítménye az, hogy anya vagyok. Az anyaság egy olyan ismeretlen útra sodorta az életemet, ami tele van szüntelen meglepetéssel, tanulással és folyton összezavar! A gyermekeim iránt érzett mély kötődés végtelen öröm és boldogság forrása, de egyben az elkerülhetetlen és örök aggódásé is” –kezdi levelét a négygyermekes sztáranyuka, amiből kiderül, hogy ő sem tudja a választ mindenre.


Kép


A levélből az is kiderül, hogy a hatalmas siker és vagyon ellenére, ők is ugyanúgy töltik el egymással az időt, mint bármelyik hétköznapi család, vagy a kanapén filmeznek vagy egyszerűen elmennek sportolni. A családi hangulatot Victoria így jellemzi: „Számomra ők testesítik meg a mindennapi csodát, a tinédzser fiamtól kezdve a csecsemő lányomig, minden gyermekem különböző energiával, programokkal és érzésekkel tölti meg a napjaimat. A sport, a zene és a nevetés minden percünket betölti”


Kép

A levélből nyilvánvalóvá válik az is, hogy a világ egyik legbefolyásosabb sztárjaként egyáltalán nem szállt el, habár tisztában van nem mindennapi élethelyzetének előnyeivel, de azokkal a veszélyekkel is szembenéz, amit sztárszülőként elkövethet. „Abban a kiváltságos helyzetben, amibena gyermekeim élnek, fontos, hogy megtanulják mi az emberség, hogy értékelni tudják azt a kemény munkát, amit a szüleik abba fektettek, hogy ilyen életszínvonalat biztosíthassanak a családnak. De a legfontosabb, hogy megtanulják, nekik is kötelességük keményen dolgozni, tisztelettudónak lenni és sosem felejthetik el, hogy semmit sem vehetnek készpénznek.”


Kép

„Az én szüleim is mindig arra tanítottak engem és a testvéreimet, hogy legyenek ambícióim és remélem, hogy erre én is képes leszek, illetve vagyok. Bízom benne, hogy Daviddel egyetemben, mindketten olyan példát mutatunk a gyermekeinknek, ami arra ösztönzi őket, hogy merjenek nagyot álmodni, hogy legyenek saját maguk legjobb, legteljesebb énjei”- emlékszik vissza saját szüleire, akiknek mindig is nagyon hálás volt elért sikereiért.


Kép

Habár azt gondolnánk, olyan anyagi háttérrel, mint amivel a Beckham család rendelkezik, minden hétköznapi aggodalom egy csapásra elszáll, Victoria is a dolgozó anyák örökös család-munka dilemmája között egyensúlyoz.„Természetesen én is, mint az összes dolgozó anyuka küzdök azzal, hogy megtaláljam az egyensúlyt a család és a munka között. Így ha utazom, mindig velem vannak a gyermekeim képei, amiket kiteszek az ágyam mellé és így az ő arcukkal kelek és fekszek. A gyerekek sokszor meglepnek a bőröndömbe rejtett cetlikkel, amik mindig szívmelengetőek.”


Kép

Nos, ezek a sorok egy igazán határozott és szeretetteljes Victoriát mutatnak be, aki fényűző élete ellenére megmaradt a realitás talaján! Ezt a hozzáállást sok sztáranyuka elleshetné!

Nézd meg, milyen cuki apuka David Beckham! Kattints a képekért!

Tovább olvasok
Stílus

A legimádnivalóbb őszi szoknyák 5000 Ft alatt

Az ősz az egyik legkülönlegesebb évszak öltözködés szempontjából is. Az inspirációk tárháza végtelen, szoknyákat nézve mindenképp.

Stílus

Honnan és hogyan merít kreatív energiát egy sikeres divattervező?

Cakó Kingával, a Cakó márka megálmodójával beszélgettünk a magyar tervezők kihívásairól. Hallgasd meg legújabb podcast adásunkat!

Sztárok

Ciki a tetkód! – Kínos celebtetoválások

Nem könnyű döntés előtt áll az, aki az első tetkóját szeretné elkészíttetni. A kedvükért összeszedtük, hogy milyet NE CSINÁLTASSANAK!

Stílus

A boyfriend stílus örök - így hordd a pasid ruháit sikkesen!

Na persze nem kell az egész ruhatárát kölcsönvenni, de adunk pár tuti tippet!

Shopping

Ezeket a dolgokat mindenképp beszerzem a kedvezményes kuponokkal

A főszerkesztő is szeret kedvezményesen vásárolni – naná!

Stílus

Röhejes parókák a filmvásznon – Ezt valaki komolyan gondolta?

Emlékszel még Jennifer Garner parókáira az Aliasból? Vagy Anne Hathaway szőke fürtjeire a Brokeback Montainban? Nem? Akkor ezt nézd meg!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem