Victoria Beckham megható levelet írt a gyermekeinek

Victoria Beckham megható levelet írt a gyermekeinek

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A Beckham házaspár köztudottan kerüli a nyilvánosságot, ha a családi életükről van szó. Természetesen a család legtöbb tagja képviselteti magát a közösségi oldalakon, de sosem posztolnak életképeket a családi fészekről. Éppen ezért meglepő Victoria rendkívül őszinte levele, amit gyermekeinek, Brooklynnak, Romeónak, Cruznak és a kicsi Harpernek címzett. Olvass bele Te is!

„Életem legcsodálatosabb teljesítménye az, hogy anya vagyok. Az anyaság egy olyan ismeretlen útra sodorta az életemet, ami tele van szüntelen meglepetéssel, tanulással és folyton összezavar! A gyermekeim iránt érzett mély kötődés végtelen öröm és boldogság forrása, de egyben az elkerülhetetlen és örök aggódásé is” –kezdi levelét a négygyermekes sztáranyuka, amiből kiderül, hogy ő sem tudja a választ mindenre.


Kép


A levélből az is kiderül, hogy a hatalmas siker és vagyon ellenére, ők is ugyanúgy töltik el egymással az időt, mint bármelyik hétköznapi család, vagy a kanapén filmeznek vagy egyszerűen elmennek sportolni. A családi hangulatot Victoria így jellemzi: „Számomra ők testesítik meg a mindennapi csodát, a tinédzser fiamtól kezdve a csecsemő lányomig, minden gyermekem különböző energiával, programokkal és érzésekkel tölti meg a napjaimat. A sport, a zene és a nevetés minden percünket betölti”


Kép

A levélből nyilvánvalóvá válik az is, hogy a világ egyik legbefolyásosabb sztárjaként egyáltalán nem szállt el, habár tisztában van nem mindennapi élethelyzetének előnyeivel, de azokkal a veszélyekkel is szembenéz, amit sztárszülőként elkövethet. „Abban a kiváltságos helyzetben, amibena gyermekeim élnek, fontos, hogy megtanulják mi az emberség, hogy értékelni tudják azt a kemény munkát, amit a szüleik abba fektettek, hogy ilyen életszínvonalat biztosíthassanak a családnak. De a legfontosabb, hogy megtanulják, nekik is kötelességük keményen dolgozni, tisztelettudónak lenni és sosem felejthetik el, hogy semmit sem vehetnek készpénznek.”


Kép

„Az én szüleim is mindig arra tanítottak engem és a testvéreimet, hogy legyenek ambícióim és remélem, hogy erre én is képes leszek, illetve vagyok. Bízom benne, hogy Daviddel egyetemben, mindketten olyan példát mutatunk a gyermekeinknek, ami arra ösztönzi őket, hogy merjenek nagyot álmodni, hogy legyenek saját maguk legjobb, legteljesebb énjei”- emlékszik vissza saját szüleire, akiknek mindig is nagyon hálás volt elért sikereiért.


Kép

Habár azt gondolnánk, olyan anyagi háttérrel, mint amivel a Beckham család rendelkezik, minden hétköznapi aggodalom egy csapásra elszáll, Victoria is a dolgozó anyák örökös család-munka dilemmája között egyensúlyoz.„Természetesen én is, mint az összes dolgozó anyuka küzdök azzal, hogy megtaláljam az egyensúlyt a család és a munka között. Így ha utazom, mindig velem vannak a gyermekeim képei, amiket kiteszek az ágyam mellé és így az ő arcukkal kelek és fekszek. A gyerekek sokszor meglepnek a bőröndömbe rejtett cetlikkel, amik mindig szívmelengetőek.”


Kép

Nos, ezek a sorok egy igazán határozott és szeretetteljes Victoriát mutatnak be, aki fényűző élete ellenére megmaradt a realitás talaján! Ezt a hozzáállást sok sztáranyuka elleshetné!





Nézd meg, milyen cuki apuka David Beckham! Kattints a képekért!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!