Mintha ikrek lennének: Victoria Beckham kislánya, Harper kiköpött anyukája, amit most 30 millió ember előtt bizonyított be

Mintha ikrek lennének: Victoria Beckham kislánya, Harper kiköpött anyukája, amit most 30 millió ember előtt bizonyított be
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egyszerűen imádjuk Harpert!

Az egész világ irigykedve és álmodozva tekint a Beckham családra, hiszen amellett, hogy szinte hasonlóan élnek, mint a királyi család, minden képükből és videójukból egyértelműen átjön, hogy mennyire nagy közöttük az összhang és persze a szeretet.

Összetartásuk szinte mesébe illő, a legkisebb Beckham, Harper pedig érthető módon hatalmas becsben van tartva, nem csak szülei, de három fiútestvére is hihetetlenül vigyáz rá. Pedig a kis Harper már nem is annyira kicsi, mint néhány évvel ezelőtt, hiszen már 11 éves, és nagyon úgy tűnik, hogy lassan híres anyukája, Victoria Beckham nyomdokaiba fog lépni a divatszakmában.

Történt ugyanis, hogy a Spice Girls egykori tagja kitett egy fotót, amin Harper látható, de nem is akármilyen módon. A 11 éves kislány ugyanis anyukája Versace blúzát vette magára, és abban pózolt a fürdőszoba tükrében, méghozzá nem is akárhogyan:

Harper a képen kiköpött anyukája, és hogy ez még egyértelműbb legyen a cirka 30 millió embernek, aki Victoriát követi, a sztár egy olyan képet is posztolt Harper fotója mellé, amin ő látható ugyanebben a blúzban.

A végén még kiderül, hogy Harper hamarosan anyukája nyomdokaiba lép a divatszakmában!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 3 kép

Ez történt, miután kipróbáltam Victoria Beckham életmódját

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!