Úgy tűnik, hogy nem csak az internet nem felejt! Victoria Beckhamet a mai napig kísérti ez az 1999-es ruhaválasztása

Úgy tűnik, hogy nem csak az internet nem felejt! Victoria Beckhamet a mai napig kísérti ez az 1999-es ruhaválasztása
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Victoria Beckham életében is vannak olyan divattörténeti pillanatok, amiket a szíve szerint ő is törölne az internet emléktárából.

Victoria Beckham ma már a divatszakma szemében is egy elismert tervező, ám jó pár évvel korábban még ő is sokszor bizonytalan volt a trendválasztásokat illetően, így pedig nem egy emlékezetes stílusbakis pillanattal gazdagította a soha nem felejtő internet végtelen bugyrait.

Úgy tűnik, hogy nem csak az internet nem felejt! Victoria Beckham-et a mai napig kísérti ez az 1999-es ruhaválasztása

A 48 éves sztár a minap Andy Cohen vendége volt a Watch What Happens Live című műsorban, ahol többek közt szemügyre vették Victoria Beckham emlékezetes gardróbhúzásait is. Itt került elő egy, a nyilvánosság számára talán már rég elfeledett emlék is 1999 szilveszterének éjszakájáról, amikor is az egykori Spice Girl és férje, David úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz összeöltözni a millenniumi ünneplésre, és fekete bőr együttesben köszönteni az új évet.

Ez meleg volt. Guccit viseltünk. Versace vacsora volt, ami már önmagában nem túl helyénvaló dolog. De tudod mi tényleg átgondoltuk ezt a választást. Úgy értem, hogy tényleg megbeszéltük, hogy ez legyen. Volt ebben egyfajta naivitás, ami annyira édes volt

- mesélte Victoria.

Majd hozzátette, hogy ez a szett a mai napig kísérte őt, ugyanis mindenki ezt a divathúzását szokta felemlegetni neki.

Szerintünk voltak ennél sokkal rosszabb próbálkozásai is mielőtt még végleg berobbant a divatiparba, de megosztó ötletekben ma is szívesen utazik, ha úgy hozza az alkalom. Ebbe a beszélgetős műsorba is például egy olyan csillogó lábbeliben érkezett, ami a legnagyobb rajongókban is számos kérdést vetett fel, hiszen ez a harisnya és a csizma határán lévő divatcikk meg kell hagyni, hogy nem egy megszokott darab.

És ha már félresikerült szettek, ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Ezek voltak Victoria Beckham legrosszabb outfitjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.