Úgy tűnik, hogy nem csak az internet nem felejt! Victoria Beckhamet a mai napig kísérti ez az 1999-es ruhaválasztása

Úgy tűnik, hogy nem csak az internet nem felejt! Victoria Beckhamet a mai napig kísérti ez az 1999-es ruhaválasztása
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Victoria Beckham életében is vannak olyan divattörténeti pillanatok, amiket a szíve szerint ő is törölne az internet emléktárából.

Victoria Beckham ma már a divatszakma szemében is egy elismert tervező, ám jó pár évvel korábban még ő is sokszor bizonytalan volt a trendválasztásokat illetően, így pedig nem egy emlékezetes stílusbakis pillanattal gazdagította a soha nem felejtő internet végtelen bugyrait.

Úgy tűnik, hogy nem csak az internet nem felejt! Victoria Beckham-et a mai napig kísérti ez az 1999-es ruhaválasztása

A 49 éves sztár a közelmúltban Andy Cohen vendége volt a Watch What Happens Live című műsorban, ahol többek közt szemügyre vették Victoria Beckham emlékezetes gardróbhúzásait is. Itt került elő egy, a nyilvánosság számára talán már rég elfeledett emlék is 1999 szilveszterének éjszakájáról, amikor is az egykori Spice Girl és férje, David úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz összeöltözni a millenniumi ünneplésre, és fekete bőr együttesben köszönteni az új évet.

Ez meleg volt. Guccit viseltünk. Versace vacsora volt, ami már önmagában nem túl helyénvaló dolog. De tudod mi tényleg átgondoltuk ezt a választást. Úgy értem, hogy tényleg megbeszéltük, hogy ez legyen. Volt ebben egyfajta naivitás, ami annyira édes volt

- mesélte Victoria.

Majd hozzátette, hogy ez a szett a mai napig kísérte őt, ugyanis mindenki ezt a divathúzását szokta felemlegetni neki.

Szerintünk voltak ennél sokkal rosszabb próbálkozásai is mielőtt még végleg berobbant a divatiparba, de megosztó ötletekben ma is szívesen utazik, ha úgy hozza az alkalom. Ebbe a beszélgetős műsorba is például egy olyan csillogó lábbeliben érkezett, ami a legnagyobb rajongókban is számos kérdést vetett fel, hiszen ez a harisnya és a csizma határán lévő divatcikk meg kell hagyni, hogy nem egy megszokott darab.

És ha már félresikerült szettek, ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Ezek voltak Victoria Beckham legrosszabb outfitjei

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!