Ilyen szettben sem láttuk még Victoria Beckhamet: A rajongók konkrétan megijedtek tőle

Ilyen szettben sem láttuk még Victoria Beckhamet: A rajongók konkrétan megijedtek tőle
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A ruhaválasztásával kapcsolatos vélemények igencsak megoszlanak.

Victoria Beckham stílusérzékéről nem sok rosszat mondhatunk, hiszen az egykori Spice Girl nemcsak az elsőre elképzelhetetlennek tűnő textúrákat képes tökéletesen egyesíteni, hanem még a '70-es évek egyik megosztó nadrágjára is pillanatok alatt képes rábeszélni minket. Legutóbbi divathúzását azonban már nem biztos, hogy szívből jövő lelkesedéssel koppintanánk le - maximum egy jelmezbálon, ha egyszer úgy hozza az élet.

Történt ugyanis, hogy Victoria a legnagyobb lelkesedéssel osztotta meg egyik legújabb saját tervezésű ruháját az Instagramon, először így...

A fotót pedig pillanatok alatt elárasztották a vicceskedő és kicsit döbbent hangvételű kommentek. Így Victoria fokozva a dolgot egy kis önreklámmal is megdobta a ruha marketingjét, és bár még Davidet is odabiggyesztette a kép sarkára, rajongók még így sem tudtak elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy Mrs. Beckham ruhája egytől egyig úgy néz ki, mintha egy óriás Annabelle babára tervezték volna.

David is imádja!

- írta a fotó alá Victoria.

A Démonok között spin-offjaként ismert Annabelle, egy hófehér menyasszonyi ruhába öltöztetett gyilkos porcelánbaba története, aki három filmen keresztül borzolta a kedélyeket világszerte. És ha még mindig nincs előtted ez az ördögi játék, akkor mutatjuk is...

gif

Ezek után már lehet, hogy te is látod azt a bizonyos hasonlóságot, ami miatt kész komment cunami alakult ki Victoria képei alatt. És bár a Beckham házaspár közös kislánya már most is úgy öltözik, mint stílusszakértő anyukája, azért csak remélni tudjuk, hogy ezt a ruhát nem látjuk majd rajta viszont.

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Ezek voltak Victoria Beckham legrosszabb outfitjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok