"Mi történt Victoria Beckham arcával?" Posh új képei alatt beindult a kommentcunami

victoria beckham
Forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Victoria Beckham & Scotts Mayfair
Facebook
Twitter
Pinterest

A Spice Girls egykori tagja interjút adott, a róla készült felvételek alatt pedig rengeteg komment jelent meg.

Victoria Beckham a világ egyik legszebb nője a rajongók szerint, és hiába 47 éves, arcán egyetlen ráncot sem igazán lehet találni. Az egykori Spice Girl persze sosem állította, hogy ez kizárólag arcápolási rutinjának és egészséges életmódjának köszönhető (bár ez is szerepet játszik benne), viszont soha nem is részletezte, mit vállalt be a szépségért. Egyedül arról mesélt őszintén, hogy egy dolgot nagyon megbánt: mellimplantátumait!

Legutóbb Victoria Beckham a Good Morning America műsorában vendégeskedett, hogy legújabb arckrémjét promózza, ám a rajongóknak azonnal feltűnt némi változás Posh arcán. A divatguru ugyanis láthatóan az interjú előtt átesett némi szépészeti kezelésen, amelynek nyomai még erősebben megmutatkoztak rajta.

A róla készült felvételek alatt rögtön megjelentek a kommentek. Volt, aki nem értette, miért vállalta be a beavatkozást, hiszen nélküle is gyönyörű volt, míg mások szerint nincs ezzel semmi probléma. Az biztos, hogy Victoria mindenhogy csodásan néz ki, és az a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében!

Szettje mellett sem mehetünk el szó nélkül! Victoria Beckham bebizonyította, hogy igenis képesek harmóniát alkotni az erőteljes árnyalatú darabok, így például a piros-zöld-sárga jó kombó lehet az őszi szezonra.

Olvasnál még a témában?

Galéria / 3 kép

Ez történt, miután kipróbáltam Victoria Beckham életmódját

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!