Victoria Beckham a tavasz legtrendibb színkombinációját viselte, mindenkinek leesett az álla

Victoria Beckham a tavasz legtrendibb színkombinációját viselte, mindenkinek leesett az álla
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Mindig tanulhatunk valami újat a stíluskirálynőtől!

Azt kijelenthetjük, hogy Victoria Beckham jócskán túlszárnyalta az elvárásainkat, amelyeket felállítottunk vele kapcsolatban sok-sok évvel ezelőtt. Hiszen valljuk be, sokan azt gondoltuk, hogy a Spice Girls után semmilyen sikereket nem fog tudni majd elérni, és mindenki csak arról fogja ismerni, hogy ő David Beckham felesége.

Ezzel szemben Victoria bebizonyította, hogy az éneklésen túl ért valami máshoz is, ráadásul nem is akármennyire, ami pedig nem más, mint a divat! A sztár ugyanis létrehozta saját ruhamárkáját, ami meghódította a kifutókat, és amit az egész szakma is maximálisan elismert az elmúlt években. Azt tehát biztosan tudjuk, hogy a Spice Girls egykori csillaga igazi stílusikon, így érdemes mindent megjegyeznünk, amit felvesz az eseményeken!

Ez persze most sincs másképp, Victoria most a Párizsi Divathét keretein mutatta meg, hogy nagyon is megéri figyelni a szettjeit! A Saint-Laurent őszi/téli női ruha bemutatóján ugyanis egy hihetetlenül merész, mégis fantasztikus szerelést mutatott be:

Kép
forrás: Getty Images

A lila pulóverhez Victoria egy piros lakk hatású nadrágot és egy piros magassarkút választott, amiről egyértelműen arra következtethetünk, hogy a lila-piros kombó lesz a tavasz legtrendibb színkombinációja!

A sztár ráadásul nem egyedül érkezett a bemutatóra, 19 éves fia, Romeo Beckham is elkísérte, akivel extra cukin mutattak együtt a közös képeken:

Kép
forrás: Getty Images

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Ezek voltak Victoria Beckham legrosszabb outfitjei

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!