Tökéletes program a magyar márkák és a magyar zene rajongóinak! #Vegyélhazait Piknik a város tetején: július 31-augusztus 1., Westend Tetőkert

Tökéletes program a magyar márkák és a magyar zene rajongóinak! #Vegyélhazait Piknik a város tetején: július 31-augusztus 1., Westend Tetőkert
Facebook
Twitter
Pinterest

Izgalmas magyar termékek, kreatív alkotók, jó hangulat, remek helyszín, finom falatok, szórakoztató programok akár az egész családnak is - ugye nem is kell tovább sorolnunk? Ott találkozunk!

Egy jó hangulatú hétvége keretein belül lehetőséget biztosítunk #vegyélhazait alkotóinknak, hogy találkozzanak és együtt alkossanak az érdeklődőkkel egy igazi lounge környezetben a Westend megújult Tetőkertjén, miközben a jó hangulatról a JOY #hallgasshazait live koncertjei gondoskodnak naponta 17 órától! Szombaton a Chain Bridge Pop, vasárnap pedig Vavra Bence & Edem zenél nektek!

Programok

Július 31. szombat

  • 11 órától várják a magyar alkotók az érdeklődő vásárlókat.
  • Aki a vásározás mellett workshopon is szívesen részt venne, szombaton 15 illetve 17 órától csatlakozhat Pároskarkötő & Yvonne Design ékszerek helyszíni foglalkozásaihoz.
  • Színpadunkon is remek bemutatókkal illetve beszélgetésekkel várunk Benneteket! Július 31-én 15 órától Bagdi Berti mesés-zenés előadását élvezhetik a gyerekek.
  • 17 órától a Chain Bridge Pop együttes ad koncertet

Augusztus 1., vasárnap

  • Ezen a napon is 11 órától várják az alkotók az érdeklődő vásárlókat.
  • 10 és 12 óra között az Éva magazin podcastsorozata, a "Mesélj Anyukám!" közönségtalálkozóján vehetnek részt az érdeklődők.
  • Bagdi Berti egy lebilincselő foglalkozással várja a kicsiket - akár azokat is, akiknek szülei a közönségtalálkozóra érkeztek.
  • 17 órától Vavra Bence&EDEM zenél élőben

Számtalan sikertörténetet kaptunk az alkotóktól, szívmelengető beszámolókkal utolsó szálig eladott készletekről, az eddig csak álomként dédelgetett projektek megvalósításáról, és baráti eladó-vásárló viszonyok kialakulásáról. Már a tavaly elindult #Vegyélhazait-vásársorozat kapcsán azt éreztük, fontos, hogy az online közösség élőben is tudjon találkozni, az alkotók és a vásárlók személyesen megismerhessék egymást. Ennek egy újabb formátuma a színes programokkal kibővített #Vegyélhazait Piknik. Nagyon izgalmas márkák és termékek várják a magyar márkák rajongóit a hétvégén!
A #hallgasshazait pedig a pandémia alatti korlátozások miatt koncert nélkül maradt zenészek támogatására jött létre, virtuális "színpadot" biztosítva az előadóknak, ezzel mind a zenészek, mind közönségük szívét is megmelengetve. A figyelemre érdemes magyar tehetségek bemutatását most pedig élőben is folytatjuk a #Vegyélhazait Piknik koncertjén.

- mondta Alberti Petra főszerkesztő, a #vegyélhazait csoport alapítója

Mikor? Hol?


július 31. szombat 11-től 19 óráig

augusztus 1. vasárnap 11-től 19 óráig

Helyszín: Westend Tetőtér Tetőkert

A PROGRAM INGYENESEN LÁTOGATHATÓ!

További részletek a Facebook eseményen!

Kíváncsi vagy, milyen kiállító márkákkal találkozhatsz? Mutatunk pár izgalmas kedvencet a galériában, a teljes listát pedig ITT találod!

Galéria / 9 kép

Kiállító márkák a #Vegyélhazait Pikniken, akiket mindenképp érdemes megismerned

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok