#vegyélhazait - 10 stílusos lakberendezési tárgy, amivel elkerülheted, hogy úgy nézzen ki az otthonod, mint egy tucatlakás

#vegyélhazait - 10 stílusos lakberendezési tárgy, amivel elkerülheted, hogy úgy nézzen ki az otthonod, mint egy tucatlakás
Forrás: Unsplash
Facebook
Twitter
Pinterest

A lakberendezés terén mindent visz az egyediség, a #vegyélhazait csoportban pedig órákig böngészhetsz a szebbnél szebb dekorációs termékek között!

Mindig kiemelten fontos volt számunkra a fenntartható divat, a magyar tervezők, képzőművészek, helyi vállalkozások támogatása. Azért hívtuk életre a #vegyélhazait mozgalmat, hogy segítsünk szélesebb körben bemutatni a magyar márkákat és a mögöttük álló alkotókat, emellett felhívjuk a figyelmet a hazai termékek vásárlásának fontosságára, mind fenntarthatósági, mind gazdasági szempontból, támogatva a hazai alkotók hosszú távú, zavartalan működését, fejlődését.

Ami a lakberendezést illeti, bizony a magyar brandek ebben a témában is tudnak izgalmakat mutatni, felvéve a versenyt a tömeggyártott termékekkel és a katalóguslakásokkal. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi stílusos és gyönyörű dekor darabot szerezhetsz be hazai márkáktól, amikből biztos nem jön veled egy másik szembe a szomszédnál!

Galéria / 10 kép

#vegyélhazait: 10 stílusos hazai lakásdekoráció

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok