VASVÁRI VIVIEN VÉLEMÉNYE a lánykérésről és az elköteleződésről

VASVÁRI VIVIEN VÉLEMÉNYE a lánykérésről és az elköteleződésről

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A házasság egy hőn áhított álom - minden nő számára! Sajnos azonban a vágyak egyre kevésbé találkoznak a valósággal.

Kár, hogy a férfiak nehezen kaphatók rá…

Szerintem a válás bonyolultsága az, ami eltántorítja a férfiakat a házasságkötéstől és ezért mondanak nehezen igent az esküvőre. Mulatságos, hogy a férfiak azt gondolják, ha nem engedik bekötni a fejüket, akkor megmarad a függetlenségük.

2019-ben a férfiak rettegnek az elköteleződéstől
és félnek a felelősségtől, amivel a házasság jár.

Ezen nem segít az sem, hogy a férfiak vígan ráérnek a gyermekvállalással (40-45 évesen gondolnak rá először), így aztán tényleg semmilyen külső nyomás nem nehezedik rájuk.

Mi nők, meg kezdünk elférfiasodni amiatt, hogy az élet minden területén képesek vagyunk a maximumot nyújtani. Munka, vezetés, otthoni barkácsolás, háztartás, gyereknevelés… csoda, hogy a férfiak úgy érzik, nincs szükségünk az ő segítségükre?! Pedig nem kell mindent megoldanunk, érdemes néha gyengébbnek mutatni magunkat és ráhagyni a problémamegoldást a pasikra. Nyugi, nálam sem mindig sikerül :)

Azt látom, hogy a férfias viselkedés nem csak érzelmi és anyagi téren indult meg, hanem az öltözködésben is. Először elfelejtjük felvenni a szép harisnyákat, a magassarkú cipőket, a csinos ruhákat. Aztán már hétvégén sem törekszünk arra, hogy nőiesek és csábítóak legyünk… Kell olyan programokat szervezni, ahol fel tudunk szépen öltözni és ahová érdemes kisminkelni magunkat. A viselkedésünkben is meg kell őriznünk a nőiességünket!

Kép

Az én esküvőm

Minden álmom az volt, hercegnőnek érezhessem magam ezen a csodás napon. Ahhoz a férfihez szerettem volna hozzámenni, akivel az életemet le akarom élni. Akivel tudom, hogy a házasság örök kötelék lesz. Aki a támaszom, a barátom, a szerelmem, aki jóban rosszban kitart mellettem. Szerintem erre, (legbelül) mindenki nagyon vágyik. Szerintem fura, ha valaki azt mondja, hogy ez csak egy papír… (Ez már egy férfi által befolyásolt válasz…:S)

Galéria / 6 kép

Az én legszebb napom

Megnézem a galériát

Mindig azt kérdezitek, de akkor ki és mikor vesz majd el?

A férfiak házassághoz való viszonyulása azt kívánja meg tőlünk, nőktől, hogy mi is változtassunk. Még több kedvességre és még több női furfangra van szükség ahhoz, hogy megértessük a férfiakkal, ezzel példát mutatnak a következő generációnak is. Ennek a fajta kötődésnek a kimutatása a gyerekek számára is fontos, mert így követendő példát állítunk eléjük. Meg kell mutatnunk, hogy nem félünk egymás felé elköteleződni!

Sokszor látom, hogy előbb gyereket vállalnak a párok és csak azután házasodnak össze. Valahol értem, hiszen a gyerek olyan köteléket teremt, ami mellett a papír már csak egy formalitás.

Úgy gondolom, ahhoz hogy egy nő elérje, hogy megkérjék a kezét, nagyobb elvárásokat kell támasztania a férfiak felé. Nem szabad kompromisszumot kötni. Ha arra vágysz, hogy eljegyezzenek, akkor ne maradj olyan partnerrel, aki ezt nem teszi meg. Ha a párod szeret, akkor igenis nem nyűg, hanem öröm számára, hogy feleségül vehet. Sok nő azt hiszi, nem kaphat másik férfit és ezért belemegy abba, hogy eljegyzés és házasság nélkül leéljen egy életet. Számtalan példát láttam, ahol huzamosabb együttélés után sem tudott dönteni a férfi. Aztán a nő szakított vele, a férfi pedig szerette volna visszakapni, de úgy, hogy a megpróbáltatások ellenére sem tudta, el akar-e köteleződni. Ha egy férfi nem tudja mi legyen, akkor egyértelmű, hogy vonzalma nem elég erős a az adott nő irányába. Sajnos, ilyen esetben a nő csak egy kényelmes és biztos pont, semmi több.

Kattints a kép felfedéséhez!

A férfiak függetlensége

A pasik félnek a válástól, mert túlságosan gyakori lett. Nemcsak attól tartanak, hogy egy hosszú huzavona kezdődik, hanem az anyagi jólétüket sem akarják veszélybe sodorni. Egy válás során elveszíthetik a vagyonukat, vagy meg kell azt felezniük és lássuk be, egyik sem hangzik túl jól. A házassági szerződéseknek pedig még nincs kultúrája itthon. A nők gyakran azt hiszik, azért teszik eléjük a papírt, mert nem szeretik őket annyira, hogy megosszák velük a vagyont. Szerintem ebben a nők lehetnének rugalmasabbak. Lehet olyan megállapodást kötni, ami mindkét félnek jó és amiből a férfi meggyőződhet arról, nem csak az anyagi biztonságra van kihegyezve a házasság- mert az igazság az, hogy sajnos egyre gyakrabban kötnek a nők érdekházasságot. Sokan nem akarnak dolgozni, sőt, tanulni sem. Kényelmesen szeretnének élni, sokat vásárolni és csak lenni.

Mit mondanék annak, aki szeretné megtapasztalni a házasság örömét? Olyan nővé kell válnod, akire a szerelme fel tud nézni. Akinek vannak céljai és aki nap, mint nap tesz azért, hogy az álmait is elérje.

Tetszett az első cikkem?

Nagyon!
Mást vártam.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.