Vajon mivel csillapítanák szomjukat Gotham city ismert alakjai?

Vajon mivel csillapítanák szomjukat Gotham city ismert alakjai?

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Gotham cityben valósággal tombol a bűn és az erőszak, ezért csak jelentős erőfeszítések árán akadályozható meg a gonosz visszafordíthatatlan térnyerése.

Már csak az erőteljes karakterek érdekessége miatt is izgalmas tehát arra gondolni, hogy Batman társai, valamint ellenfelei milyen italt fogyasztanának.

Szerintünk az agyafúrt Pingvin ezt kérné a bárpultnál

Oswald Chesterfield Cobblepot kivétel nélkül mindig elegánsan jelenik meg, ezért az ízléséhez csakis a Martell XO konyakot tudjuk elképzelni. Az XO elnevezés a 40 esztendőn át tartó érlelésre utal, amely az igazi ínyencek számára is pazar élményt kínál.

A folyamatos feszültség miatt időnként Gordon felügyelőre is ráfér egy pohárnyi prémium gin

A rend fáradhatatlan őre minden bizonnyal már rég feladta volna Batman segítsége nélkül. Véleményünk szerint azonban újabb energia löketet adna neki, ha időnként legurítana egy pohárral a mesés Gordon’s ginből.

Gordon stílusához passzol a prémium kategóriás gin száraz illata, a kifogástalan nedűben fellelhető citrusosság pedig kiváló összhangot alkotna a felügyelő időnként megcsillanó fanyar humorával.

Amire Méregcsók is képtelen volna nemet mondani

Aki a gyógynövényekre egyenesen a saját gyermekeiként tekint, annak jó szívvel mernénk ajánlani a Bareksten Botanical Gin kóstolását.

A Bergen régióból származó ital csoda egyenesen a norvég erdők botanikai sokszínűségét foglalja magába, így a növényekért rajongó Dr. Pamela Lilan Isley keresve sem találhatna jobb választást.

Harley Quinn ízléséhez csakis egy eszeveszett ital jöhet szóba

Ahogyan a Mad Scientist Brewery teljesen új színt hoz a már-már unalmas bajor sörök világába, úgy keltené fel a kissé kattant Harley Quinn érdeklődését is. Banán, szegfűszeg, hozzá egy kis vaníliás attitűd.

Elég őrülten hangzik ahhoz, hogy Méregcsók barátnője gondolkodás nélkül hajtsa fel az egész üveg tartalmát.

A vodka, amely még Mr. Freeze fagyos szívét is képes volna felmelegíteni

Dr. Victor Fries lelkivilágát olyannyira megviselte a feleségét sújtó betegség, hogy az ellenszer kidolgozása közben őt hátráltató bonyodalmak folyományaként az egész világot jégbe akarta borítani.

Talán a Snow Queen vodka kifinomultsága és kellemes ízvilága jelentene némi fájdalomdíjat a bajaira, egyúttal a közepesen testes, krémes ital ízlelgetése közben néhány percre a világgal is megbékélhetne.

Alfred, avagy Batman hűséges segítője - az iDrinks neki ezt ajánlja

Akire Bruce Wayne mindig számíthat, aki Batman fegyverarzenálját gondosan rendben tartja, kérésre pedig a szélvészgyors Batmobilt is előkészíti. Alfred karakterét a hűség mellett a páratlan stílusérzék határozza meg.

Éppen ezért gondoljuk azt, hogy a Pennypacker Bourbon whisky az ő magas elvárásainak is képes volna megfelelni. Persze csak egy-egy pohár erejéig, ugyanis nála kiemelt jelentősége van a fegyelmezettségnek és a folyamatos éberségnek.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!