Vajon mivel csillapítanák szomjukat Gotham city ismert alakjai?

Vajon mivel csillapítanák szomjukat Gotham city ismert alakjai?
Facebook
Twitter
Pinterest

Gotham cityben valósággal tombol a bűn és az erőszak, ezért csak jelentős erőfeszítések árán akadályozható meg a gonosz visszafordíthatatlan térnyerése.

Már csak az erőteljes karakterek érdekessége miatt is izgalmas tehát arra gondolni, hogy Batman társai, valamint ellenfelei milyen italt fogyasztanának.

Szerintünk az agyafúrt Pingvin ezt kérné a bárpultnál

Oswald Chesterfield Cobblepot kivétel nélkül mindig elegánsan jelenik meg, ezért az ízléséhez csakis a Martell XO konyakot tudjuk elképzelni. Az XO elnevezés a 40 esztendőn át tartó érlelésre utal, amely az igazi ínyencek számára is pazar élményt kínál.

A folyamatos feszültség miatt időnként Gordon felügyelőre is ráfér egy pohárnyi prémium gin

A rend fáradhatatlan őre minden bizonnyal már rég feladta volna Batman segítsége nélkül. Véleményünk szerint azonban újabb energia löketet adna neki, ha időnként legurítana egy pohárral a mesés Gordon’s ginből.

Gordon stílusához passzol a prémium kategóriás gin száraz illata, a kifogástalan nedűben fellelhető citrusosság pedig kiváló összhangot alkotna a felügyelő időnként megcsillanó fanyar humorával.

Amire Méregcsók is képtelen volna nemet mondani

Aki a gyógynövényekre egyenesen a saját gyermekeiként tekint, annak jó szívvel mernénk ajánlani a Bareksten Botanical Gin kóstolását.

A Bergen régióból származó ital csoda egyenesen a norvég erdők botanikai sokszínűségét foglalja magába, így a növényekért rajongó Dr. Pamela Lilan Isley keresve sem találhatna jobb választást.

Harley Quinn ízléséhez csakis egy eszeveszett ital jöhet szóba

Ahogyan a Mad Scientist Brewery teljesen új színt hoz a már-már unalmas bajor sörök világába, úgy keltené fel a kissé kattant Harley Quinn érdeklődését is. Banán, szegfűszeg, hozzá egy kis vaníliás attitűd.

Elég őrülten hangzik ahhoz, hogy Méregcsók barátnője gondolkodás nélkül hajtsa fel az egész üveg tartalmát.

A vodka, amely még Mr. Freeze fagyos szívét is képes volna felmelegíteni

Dr. Victor Fries lelkivilágát olyannyira megviselte a feleségét sújtó betegség, hogy az ellenszer kidolgozása közben őt hátráltató bonyodalmak folyományaként az egész világot jégbe akarta borítani.

Talán a Snow Queen vodka kifinomultsága és kellemes ízvilága jelentene némi fájdalomdíjat a bajaira, egyúttal a közepesen testes, krémes ital ízlelgetése közben néhány percre a világgal is megbékélhetne.

Alfred, avagy Batman hűséges segítője - az iDrinks neki ezt ajánlja

Akire Bruce Wayne mindig számíthat, aki Batman fegyverarzenálját gondosan rendben tartja, kérésre pedig a szélvészgyors Batmobilt is előkészíti. Alfred karakterét a hűség mellett a páratlan stílusérzék határozza meg.

Éppen ezért gondoljuk azt, hogy a Pennypacker Bourbon whisky az ő magas elvárásainak is képes volna megfelelni. Persze csak egy-egy pohár erejéig, ugyanis nála kiemelt jelentősége van a fegyelmezettségnek és a folyamatos éberségnek.

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Szabályok, amiket Diana hercegné és Meghan Markle is megszegtek

Diana hercegné és Meghan Markle egyaránt híresek arról, hogy időnként megszegik a királyi család szabályait. Most összegyűjtöttünk néhány szabályt, ami ellen mindketten fellázadtak már.

Kép
Vegyélhazait

Lakatos Márk: 12+1 szuper ötlet karácsonyra a #vegyélhazait csoportból

Megnyílt a #vegyélhazait online adventi vására. Válogass hazai alkotók kincseiből, és lepd meg vele szeretteidet karácsonyra!

Kép
Badass

„Tudni kell szeretni magunkat smink és photoshop nélkül is” - Ördög Ivett transzaktivista

Ördög Ivett egész eddigi élete azt bizonyítja, hogy van karrier az előbújás után is, sőt nem is akármilyen. Ízig-vérig nő, pedig csak két éve váltott nemet, és ma magasabb beosztásban, magasabb fizetésért dolgozik, mint azelőtt.

Kép
Sztárok

Botrány: Sia visszatért, de ennek nem mindenki örül

Már a premier előtt botrányt okozott a rendezőként visszatért énekesnő, Sia első filmje

Kép
Shopping

Jótékony művészet: magyar művészek alkotásaival segíti a Levis az Autistic Artot

Remek lehetőség az adományozásra a divat szerelmeseinek!

Kép
Életmód

Minden, amit a divat jövőjéről tudni akartál - azt magától Anna Dello Russotól is megtudhatod!

Fenntartható és környezettudatos divatipar? Már nem lehetetlen! Tudj meg róla többet te is a Budapest Fashion & Tech Summiton!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem