Szárnyalunk a Sugarbird újdonságaitól

Szárnyalunk a Sugarbird újdonságaitól
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Már megszokhattuk a magyar divatmárkától, hogy szeretik a figyelemfelkeltő és a nem mindennapi megközelítéseket a debütáló kampányaik során.

Az elmúlt hetekben két új kollekciójuk is megjelent, amiket látva számos kérdés merül fel bennünk. Légitársaságot alapítottak? Mi is felszállhatunk? Egy biztos: több okból kifolyólag is repülésre érzünk késztetést. Nem csak a kollekciók darabjain főszerepet kapó madarak miatt, de a nemzetközi színvonalú kampányképek is az utazás gondolatát fokozzák, amire valljuk be őszintén, mindannyian vágyunk. Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird tulajdonosa avat be minket a legújabb kollekciók rejtelmeibe.

Kép
forrás: PR

"Néhány hete jöttünk ki a SugAIRbird kollekciónkkal, ami valóban a repülés élményét idézi elő. Azonban a kérdés, hogy „KÉSZEN ÁLLSZ A FELSZÁLLÁSRA?”, első sorban a Sugarbird madárkának szól. A SugAIRbird az első olyan kollekciónk, amelyen semmi más nem szerepel, mint kizárólag a szimbolikus madárka. Azt gondolom, hogy ő és a márka is most lett annyira erős, hogy a madár önálló kreatív lehessen egy kollekción. Ha már „felszállunk”, akkor egyértelműen adta magát, hogy SugAIRbird Fashion Airlines-ként, a fotóanyagon repülést imitáljunk. Mindezt természetesen ironikusan megközelítve, egy nappaliban lévő plakát előtt, hiszen nem feltétlen tudunk repülni a jelenlegi élethelyzetben és ezt fotókon is igyekeztünk egyértelműen visszahozni" - árulta el Jagasics v. Csonka Hedvig.

Kép
forrás: PR

"A madárka pedig nem csak felszáll, hanem meg is érkezik, hiszen a múlt héten debütáló SummerBird 2021 kollekciónk darabjai már a nyaralás outfitjeit hordozzák, melyeken szintén az ikonikus madárka szerepel. Azt gondolom, hogy megszületett az a kollekció, amivel a vásárlóink teljes nyarát le tudjuk fedni. Zseniális swimwear darabokat terveztünk, amiknek a párosításait mindenkinek a saját elképzelésére bízzuk. Igazi MIX&MATCH élményben lehet részünk, a bikiniken és fürdőruhákon kívül valódi alapdarabokat tartogat a kollekció, amiket tökéletesen mixelhetünk egymással, így akár, ami délelőtt még egy beach szett volt, estére party dress lehet. Hatalmas sikert arattunk egyébként a SummerBird 2021 kollekció swimwear darabjaival, hiszen kevesebb, mint 5 nap alatt több, mint 50%-a elfogyott az Online Store-ban. Dolgozunk az után gyártáson, de már csak limitált elérhetőségek lesznek. Érdemes figyelni és mielőbb lecsapni a darabokra, amikor megjelenik egy-egy kollekció... Az utóbbi hónapokban egyre több európai ország „kapott rá” a Sugarbird márkára és nagyon hamar lefogynak a készleteink. Eltart egy ideig, amíg fel tudunk zárkózni és mindenkit kiszolgálni, továbbá már dolgozunk egy Sugarbird Club létrehozásán is a garantált eléréshez, amíg ez a helyzet realizálódik. Mint minden kollekciónk esetében, a SugAIRbird és a SummerBird 2021 darabjai is kizárólag itthon, Magyarországon készülnek, magyar munkaerő bevonásával" – mondta el a Sugarbird tulajdonosa.

A szimbolikus madárkával együtt mi már felkészültünk a SugAIRbird felszállásra, ahogy a megérkezésre is, hiszen minél előbb viselni szeretnénk a SummerBird 2021 kollekció csodáit.

Galéria / 9 kép

Íme a SummerBird 2021 kollekció legcsodálatosabb darabjai

Megnézem a galériát

A zseniális darabok limitáltan már elérhetőek az Online Store-ban. Izgatottan várjuk a nyarat és a folytatást, amivel kapcsolatosan annyit elárulunk, hogy hamarosan exkluzív táskák is részesei lesznek a kollekcióknak.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.