Újabb részletekre derült fény Gigi Hadid és Zayn Malik szakításával kapcsolatban

Újabb részletekre derült fény Gigi Hadid és Zayn Malik szakításával kapcsolatban
Forrás: Getty Images/Gotham / Contributor
Facebook
Twitter
Pinterest

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat a hír: a sztárpár búcsút intett egymásnak.

Gigi Hadid és Zayn Malik igazi álompárnak tűntek annak ellenére, hogy kapcsolatuk viharosnak mondható, hiszen 2015-ben kezdtek randizni, majd nem sokkal később szakítottak. 2020 elején találtak újra egymásra és azonnal turbó fokozatra is kapcsoltak, ugyanis gyorsan belevetették magukat a családalapításba és hamar megszületett első közös gyermekük, Khai.

Épp ezért is volt annyira megdöbbentő, hogy a pár nemrég szakított. Még egy olyan pletyka is szárnyra kapott, miszerint Gigi édesanyja, Yolanda és Zayn között csúnyán eldurvult egy vita, ami alatt a srác megütötte anyósát. Elvileg Gigi épp Párizsban dolgozott, amikor Yolanda beengedte magát a fiatalok otthonába Zayn tudta nélkül. Ezen vitatkoztak aztán össze.

A legfrisebb infók szerint Gigi most épp ügyvédekkel tárgyal, hogy megvitassa a részleteket a gyerekfelügyelettel kapcsolatban. A Daily Mail szerint Zayn mindig a modell életének része marad kisbabájuk miatt, aki nagyon szomorúnak tartja az exe és édesanyja között kialakult feszültséget.

Yolanda nagyon mérges Zayn miatt, de Gigi világossá tette számára, hogy a lányának szüksége van az apjára

- tette hozzá a People forrása. Zayn állítólag épp azon van, hogy elkerülje a gyámügyet és megegyezzen a modellel a kislány közös nevelésében. A hivatalos szerveket valószínűleg nem fogja tudni kikerülni, ugyanis az énekest zaklatással vádolják a Yolandával való vitája óta. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Amikor minden nő irigykedett: Gigi Hadid legjobb szépségpillanatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.