Kim Kardashian pályamódosítási bejelentése sokkolta a világot

kim kardashian,ügyvéd
Forrás: Instagram

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A celebritás úgy döntött, a szórakoztatóipar már nem elég, és valami sokkal komolyabba vág. Olyasvalamibe, ami még rajongóit is megdöbbentette.

gif

Kim Kardashiant szinte mindenki ismeri. Korunk leghíresebb celebritása, akinek családja újraírta a celebkultúrát, akik a matriarchátust új szintre emelték. Lehet utálni, lehet imádni, de tény, hogy egy remekül működő, újszerű birodalmat hoztak létre, amelyhez csupán a hialuron feltöltések és extra rúzsok nem lettek volna elegendőek. Legújabb bejelentésével viszont még rajongóit is sokkolta, utálóit pedig még jobban, hiszen szerintük ez mindennek a teteje és Kim gúnyt űz mindenből, ami szent.

Hogy micsodaaa?

Kim ugyanis úgy döntött, hogy ügyvéd lesz. Igen, ügyvéd. Nem, nem iratkozott be jogi egyetemre, dehát az Egyesült Államokban, azon belül is Kaliforniában él, ahol nagyon mások a törvények és nagyon más szabályai vannak annak, hogy ki praktizálhat. A szupesztár természetesen tanul is és tavaly óta egy ügyvédi irodában is tevékenykedik bojtárként. 2020-ban már lesz egy kemény vizsgája és ha minden jól megy, 2022-től valóban praktizálhat.

Dr. Kim Kardashian?
forrás: Instagram
Dr. Kim Kardashian?

Azt akarom, hogy képes legyek olyan emberekért küzdeni, akik már lerótták a társadalom felé a tartozásukat. Úgy érzem, lehetne más a rendszer, szeretnék harcolni, hogy tényleg megváltozhasson. Szeretném, ha többet tehetnék. - nyilatkozta Kim.

Az emberek kiszabadítója

Kim tavaly használta fel hírnevét először arra, hogy segítsen valakin. A 61 éves Alice Marie Johnson szabadlábra helyezéséért lobbizott hónapokon keresztül - még Donald Trump amerikai elnökkel is leült beszélni, emellet pedig saját ügyvédjét bízta meg, hogy eljárjon a nő érdekében, aki már 21 éve ül börtönben egyetlen, nem erőszakos bűncselekményben (kábítószer kereskedelembe keveredett) való részvétel miatt.

Ilyen jellegű bűncselekményért kivételesen szigorú büntetés az életfogytiglan, és Kim szerint azért, mert valakinek az élete tragikus fordulatokat vesz, és a teljesen kilátástalanságból való kijutásért ilyesmihez folyamodik, nem kellene az egész hátralevő életét börtönben töltenie.

Családja történetét nézve amúgy nem is annyira meglepő ez a pályamódosítás, hiszen édesapja, Robert Kardashian igazi sztárügyvéd volt, többek között ő védte OJ Simpsont is a múlt század legnagyobb perében.

Kim mint ügyvéd? Mit gondolsz?
Nevetséges, ez a sok év alatt jogi diplomát szerzett jogászok kigúnyolása.
Jónak tartom! Biztos, hogy okos nő, végre legalább hasznossá teszi magát.
Megosztom az eredményt

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.