Ő lehet Daniel Craig után a következő James Bond - a rajongók reakciója sokat elárul!

Ő lehet Daniel Craig után a következő James Bond - a rajongók reakciója sokat elárul!
Forrás: Fórum Hungary
Facebook
Twitter
Pinterest

Ha hinni lehet a híreknek, az új James Bond személye körüli rejtély úgy látszik, hogy egyre konkrétabb formákat ölt.

Köztudott, hogy Daniel Craig 2019-ben bújt utoljára a James Bond bőrébe, ugyanis ekkor fejezte be a Nincs idő meghalni forgatását, amit aztán a koronavírus miatt csak 2021. őszén mutattak be a mozikban.

A rajongók egy része még mindig nem volt képes túltenni magát azon, hogy a most 54 éves sztár végleg búcsút intett a 007-es ügynök karakterének, mások viszont inkább már előre tekintenek, és az új James Bond személye körüli pletykák esélyeit latolgatják.

Eddig többek közt Regé-Jean Page, Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba és James Norton neve is felmerült, ám ha most hinni lehet a pletykáknak a készítők ráakadtak arra a színészre, akiben minden megvan ahhoz, hogy méltó módon vigye tovább 007-es évek-filmek több mint 60 éves örökségét. Ő pedig nem más, mint Aaron Taylor-Johnson, akit a nézők leginkább a HA/VER-ből, a Bosszúállók: Ultron korából illetve a Tenetből ismerhetnek.

A bennfentesebb források szerint a 32 éves színész már találkozott a film producereivel, a megbeszélés pedig állítólag nagyon jól sikerült, sőt már egy próbafelvételen is kipróbálta magát a rá váró szerepben a Pinewood Studios falai között. Ennyi izgalmas fejlemény után sokan már mondhatni biztosra veszik azt, hogy a fiatal sármőr játszhatja majd el a világhírű ügynök karakterét, és a Twitteren jó páran meg is szólaltak a témában:

Nem tudtam, hogy Aaron Taylor Johnson brit. Egy pillanatra sokkoltak a hírek, hogy őt gondolják James Bond szerepére, de aztán rájöttem a Tenetben nyújtott alakítása végül is olyan volt, mint egy Bond-franchise meghallgatása

- írta a Twitteren egyikük.

Miután láttam A gyilkos járatot, azt érzem, hogy egyszerűen arra van szükségem, hogy Aaron Taylor-Johnson játssza el James Bondot.

- jegyezte meg egy másikuk.

Ám ahogy az lenni szokott természetesen vannak olyanok is, akik nem féltetlen érzik Aaron Taylor-Johnsont alkalmasnak arra, hogy magára öltse a brit kém szerepét, sokan ugyanis még mindig Idris Elbát vagy Regé-Jean Page-t látnák a legszívesebben a 007-es új történetének filmkockáin.

Az egész világ Idris Elbát vagy Regé-Jean Page-t akarja, ha Idris túl öreg, miért épp Aaron Taylor-Johnsont választják, ha azt akarják, hogy valaki is új Bond-filmeket nézzen?

- írta egy kritikusabb hang a sok közül.

Viszont nem csak Taylor-Johnson az, akinek a legnagyobb esélyt jósolták mostanság, ugyanis azt beszélik, hogy az Emily Párizsban című sorozatból megismert, most 30 éves Lucien Laviscount is felkeltette a készítők figyelmét. Ennyi hír fényében pedig még mindig kerültünk közelebb a megoldáshoz, de nagyon úgy tűnik, hogy a kör erősen szűkül és mivel a Bond társproducere, Michael G Wilson a közelmúltban pont arról beszélt, hogy egy 30 körüli színészt bíznának meg ezzel az ikonikus szereppel, így ez a kijelentés tovább segíthet a rajongókban abban, hogy egy fokkal biztosabb alapokra helyezhessék összeesküvés-elméleteiket.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Akkor és most: így néznek ki ma az egykori Bond-lányok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!